Het seizoen 2010 is geopend. Op vrijdag 26 maart, start van de Paasvakantie in Duitsland, rijden vele toeristen Zeeland binnen. Ook Zoutelande opent de poorten en laat zich vullen met voorseizoensplaatsen op de campings, weekjes vakantie in vakantiewoningen en potentiele gasten, die de kriebels hebben gekregen en op zoek zijn naar een plaatsje op minicamping De Visser.

Groen gras en schoon sanitair

Het heerlijke weer draagt bij aan een prima start van het seizoen. Het gras is groen, het sanitair schoon en fris en de chalets chique ingericht. Gedurende het weekend vult de camping zich met de eerste gasten. Van bekenden tot onbekende en aan mij de taak om beide groepen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat is voor iedereen weer anders.

Samen zuinig

In de nieuwe chalet helpen de gasten nu al mee om de nieuwe meubels nieuw te houden. Na 10 minuten vraagt mijnheer om een tafelkleed, want ‘zo’ de tafel gebruiken …. das ist schade. Da’s mooi, denk ik! Die man heeft het begrepen en wordt daarvoor beloond, als dank gaat hij met een flesje zeewierjenever lachend terug naar zijn chalet. Zeewierjenever …. jenever mit algen, auch neu in Zeeland!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *