Vrienden van de Visser

bijboone-logo

Bij Boone

Een familiebedrijf wat bestaat uit een hotel, café met biljart, slijterij en snackbar. En dat alles in het rustig gelegen dorp Meliskerke.

Het bedrijf heeft vele mogelijkheden. Na en fietstocht blaast u er uit met een drankje op het zonnige terras of aan de bar. Heeft u geen zin om te koken? Dan haalt u de maaltijd Bij Boone in de snackbar . En krijgt u tijdens uw verblijf op de camping onverwachts gasten, die u zelf niet kunt onderbrengen? Dan is er in de moderne gastenkamers Bij Boone misschien wel een plaatsje vrij.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit familiebedrijf een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

zeeuws museum

Zeeuws Museum

Mode en streekdracht, wandtapijten, geschiedenis en archeologie, kunstnijverheid en natuurhistorie. Je ziet het allemaal in het Zeeuws Museum

Gasten van minicamping De Visser betreden dit prachtige museum met korting. En smullen na het bezoek met korting van iets lekkers in het Museumcafé

Restaurant Catch

Hét vis-restaurant van Walcheren dat uw aandacht vangt met culinaire verwennerij. In het trendy restaurant Catch serveert men het echte en pure Zeeland op uw bord. Vers uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.
Veganistische gerechten zijn standaard te vinden op onze menu kaart. En ook de liefhebbers van een mooi stuk vlees worden niet vergeten.

Als u naar Westkapelle gaat voor een heerlijk avondje uit, dan schuift u aan bij restaurant Catch.
Catch is puur van smaak en uniek in beleving.

Voor de gasten van minicamping De Visser biedt dit restaurant een interessant aanbod. U geniet van een 3-gangenmenu voor een zeer sepciale prijs. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

terrasmaris

Terra Maris

Het Museum voor natuur en landschap; Terra Maris verrast onze gasten met iets extra’s.
Deze verrassing vergroot het speelplezier tijdens je bezoek aan het museum.
Wil je gebruik maken van deze aanbieding, meldt je dan voorafgaand aan je vertrek bij Joyce

Brasserie de Walvis

Lekker loungen of heerlijk lunchen op het terras. Brasserie de Walvis serveert de lekkerste hapjes en mooiste gerechten voor ieder moment. Pure ingrediënten van het seizoen, uit de (Noord)zee en van het land.
Voor een smakelijk diner in Zoutelande schuift u aan bij Brasserie de Walvis.

 

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit restaurant een interessant aanbod. U geniet van een 3-gangenmenu voor een zeer sepciale prijs. U treft het aanbod op de flyer in ons welkomstpakket.

Facebook Kabouterpad Zoutelande

illi graphics

Een goede combinatie van spontane ideeën, originele oplossingen en doordachte ontwerpen met als basis grafische kwaliteiten en persoonlijke ervaringen; dat is illi graphics

Voor de gasten van minicamping De Visser hebben de creatieve dames, Ilse en Liesbeth een bijzondere verrassing in ons welkomstpakket gestopt. U zult het zeker waarderen!

minicamping_visser_background_2

DWS

Niets zo vervelend als strepen in de toilet en haren in je bed als je je vakantiehuisje binnen loopt. Wij doen ons best om onze verhuuraccommodaties zo schoon als mogelijk op te leveren aan de nieuwe bewoners.
De Wit Schoonmaakservice helpt ons om deze taak tijdig voor elkaar te hebben, zodat de nieuwe gasten schoon en fris aan hun vakantie kunnen beginnen!

logo-ilpunto

Ristorante Pizzeria il Punto

Ristorante Pizzeria il Punto is een mediterraans restaurant in Zoutelande. Zij serveren pizza’s, pasta’s, verschillende vis, vlees- en vegetarische gerechten en er is afhaal mogelijk. Bovendien hebben ze ook glutenvrije pizza’s en pasta’s.
Ga eens langs en ervaar  zelf Ristorante Pizzeria il Punto in Zoutelande.

 

 

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft restaurant Il Punto een speciaal aanbod. U treft het aanbod aan in ons welkomstpakket.

 

 

logo-zusenzo

Zus & Zô Zoutelande

In de stoere woonwinkel in Zoutelande vind je onder andere tassen van Bear Design, potten, vazen en lampen van Brynxz, lieve producten voor de allerkleinsten van Op de Maalzolder. Maar ook geurzakjes voor de allerliefste moeder en passende kadootjes voor elk ander heuglijk feit.
Een feit is dat je na een bezoek aan Zus & Zô niet met lege handen de winkel verlaat…….!

In het welkomstpakket van minicamping De Visser tref je een leuk kennismakingsproduct van deze stoere onderneemsters.

Koninginnedag

Oranjevereniging Zoutelande

Minicamping De Visser ondersteunt de activiteiten van de Oranjevereniging Zoutelande.
Op Koningsdag verzorgen zij een leuk programma voor zowel inwoners als toerist. Blijf op de hoogte door een kijkje te nemen op de website!

Mijn Lievelingsplek

Op de campings van Mijn Lievelingsplek is het voorzieningenniveau hoog. Er is van alles te doen! Elke Lievelingsplek is een prachtig uitgangspunt voor een mooie wandeling of stevige fietstocht. Veel campings zijn autovrij, waardoor ze heerlijk rustig en vooral veilig zijn. Meerdere Lievelingsplekken hebben kleine aaibare dieren en ruimte om te spelen voor de kleine kampeerders. Mochten ze daar wat vies van worden, dan is op veel Lievelingsplekken een wasmachine beschikbaar.

Maar er is meer………. Er zijn ook Lievelingsplekken, die iets hebben wat op andere campings niet aanwezig is.
Samen met alle Lievelingsplek-collega’s gaan we de boer op in Duitsland. We vinden het leuk om op een ander vlak samen te werken met onze directe collega’s, want ons motto is “Alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder!”