Vrienden van de Visser

Bij Boone

bijboone-logo

Bij Boone

Een familiebedrijf wat bestaat uit een hotel, café met biljart, slijterij en snackbar. En dat alles in het rustig gelegen dorp Meliskerke.

Het bedrijf heeft vele mogelijkheden. Na en fietstocht blaast u er uit met een drankje op het zonnige terras of aan de bar. Heeft u geen zin om te koken? Dan haalt u de maaltijd Bij Boone in de snackbar . En krijgt u tijdens uw verblijf op de camping onverwachts gasten, die u zelf niet kunt onderbrengen? Dan is er in de moderne gastenkamers Bij Boone misschien wel een plaatsje vrij.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit familiebedrijf een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

Zus & Zô

logo-zusenzo

Zus & Zô Zoutelande

In de stoere woonwinkel in Zoutelande vind je onder andere tassen van Bear Design, potten, vazen en lampen van Brynxz, lieve producten voor de allerkleinsten van Op de Maalzolder. Maar ook geurzakjes voor de allerliefste moeder en passende kadootjes voor elk ander heuglijk feit.
Een feit is dat je na een bezoek aan Zus & Zô niet met lege handen de winkel verlaat…….!

In het welkomstpakket van minicamping De Visser tref je een leuk kennismakingsproduct van deze stoere onderneemsters.

Het Verschil

logoVerschil-e1400577419833

Restaurant Het Verschil

Het warme en sfeervolle a-la-carte restaurant Het Verschil biedt verrassende gerechten voor vis- en vleesliefhebbers. Naast de reguliere kaart verschijnen regelmatig nieuwe seizoensgerechten

Of het om een diner voor twee gaat, een groepsuitje of een etentje tijdens uw vakantie, dit restaurant maakt Het Verschil.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit restaurant een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

Brasserie de Walvis

Beach-Hotel-Zoutelande-0003-klein

Brasserie de Walvis

Brasserie de Walvis dankt haar naam aan de samenstelling van ‘Wal’ en ‘Vis’. ‘Wal’ staat voor land en dus vlees. ‘Vis’ staat natuurlijk voor vis. Vis- en vleesgerechten (en vegetarische gerechten) worden op smakelijke wijze bereid en geserveerd aan tafel.

Iedereen is van harte welkom om te genieten van dagelijks wisselende dagmenu’s of een à la carte keuze uit de menukaart. In de keuken gebruikt men de zogenaamde ‘eerlijk en heerlijk’ producten. Biologische producten, eerlijke handel, duurzame producten en streekproducten zijn de uitgangspunten.

Speciaal voor de gasten van minicamping De Visser heeft brasserie De Walvis een aantrekkelijk aanbod. U vindt het in ons welkomstpakket.

Hof van Zoutelande

hofzoutelande-e1396359757309

Hof van Zoutelande

Hof van Zoutelande is een bakkerij en lunchroom waar u kunt genieten van gezonde en (h)eerlijke produkten. Net als op minicamping De Visser geniet u in deze mini-lunchroom van de aandacht voor het produkt en gastvrijheid van de ondernemers. De speciale aanbieding van Hof van Zoutelande treft u aan in het welkomstpakket

Il Punto

logo-ilpunto

Ristorante Pizzeria il Punto

Ristorante Pizzeria il Punto is een mediterraans restaurant in Zoutelande. Zij serveren pizza’s, pasta’s, verschillende vis, vlees- en vegetarische gerechten en er is afhaal mogelijk. Bovendien hebben ze ook glutenvrije pizza’s en pasta’s.
Ga eens langs en ervaar  zelf Ristorante Pizzeria il Punto in Zoutelande.

 

 

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft restaurant Il Punto een speciaal aanbod. U treft het aanbod aan in ons welkomstpakket.

 

 

Oranjevereniging Zoutelande

Koninginnedag

Oranjevereniging Zoutelande

Minicamping De Visser ondersteunt de activiteiten van de Oranjevereniging Zoutelande.
Op Koningsdag verzorgen zij een leuk programma voor zowel inwoners als toerist. Blijf op de hoogte door een kijkje te nemen op de website!