Vrienden van de Visser

BOEKENMOLEN-2

De Boekenmolen

Deze boekenwinkel in “the middle of nowhere” is een verrassing voor elke bezoeker.

Met liefde voor boeken runt Willy Wouters haar winkel aan de rand van Meliskerke. Naast een uitgebreid assortiment literatuur, actuele bestsellers, prentenboeken, kinderboeken, Zeeland- en streekboeken zijn er ook wenskaarten, cd’s, luisterboeken, dvd’s en allerlei cadeau-artikelen te koop.
Ook aan schoolartikelen, kantoorartikelen en agenda’s is gedacht.

Het antiquariaat van De Boekenwinkel is het bekijken waard. Willy koopt en verkoopt ook tweedehandsboeken.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft De Boekenmolen meer informatie in ons welkomstpakket gestopt.

rixx-logo

Restaurant Rixx

Restaurant Rixx is de plek voor een heerlijke lunch, diner of borrel aan de Zeeuwse kust.

In 2018 hebben de eigenaren, Corina en zoon (chef-kok) Rick, het restaurant aan de Zuidstraat 128 in Westkapelle omgetoverd tot een geheel nieuw etablissement. Het bereiden van heerlijke gerechten & creëren van een goede sfeer staat bij Rixx hoog in het vaandel.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft restaurant Rixx meer informatie in ons welkomstpakket gestopt. Ook draagt restaurant Rixx bij aan de jubileum loterij in 2021…. houdt de trekking in de gaten!

scheldezicht-logo

Strandpaviljoen Scheldezicht

Strandpaviljoen Scheldezicht bevindt zich op een van de mooiste plekken aan de Zeeuwse kust. Het is de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van een uniek uitzicht op de Westerschelde. Wat is nou mooier dan de zon in de zee zien zakken met een heerlijk drankje erbij?

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft strandpaviljoen Scheldezicht meer informatie in ons welkomstpakket gestopt. Ook maak je kan op een leuke Scheldezicht-prijs in de jubileumloterij van 2021…. houdt de trekking in de gaten!

schellach-logo

Kaasboerderij Schellach

In de boerderijwinkel van kaasboerderij Schellach in Middelburg is een ruim assortiment aan boerenkaas te koop. Maar vergeet niet een rondje door de winkel te doen om de rest van het assortiment te bekijken. Naast boerenkaas verkopen ze namelijk ook zuivel, brood en bakmixen, vlees en vleeswaren en groente, fruit en aardappels én ontzettend veel streekproducten.
En dan hebben we het alleen nog maar over de winkel. Tijdens een bezoek aan kaasboerderij Schellach moet je zeker ook even iop het erf kijken. Een speciaal aangelegd voetstappenpad brengt je naar de stallen en de kalfjes. En aaien …. dat mag gewoon!
Kortom in de Schatkamer van Schellach is vanalles te ontdekken!

Meer informatie over de Schatkamer van Schellach tref je in ons welkomstpakket. Voor élke trekking van de jubileumloterij van minicamping De Visser heeft de kaasboerderij iets lekkers beschikbaar gesteld, dus …. houdt de trekking in de gaten!

Polderhuis-logo

Polderhuis Westkapelle

Onderaan de zeedijk in Westkapelle vindt u het Polderhuis. Een museum waar je wordt meegenomen in de roerige geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Het dorp en eiland die beide zwaar getroffen werden in 1944 in Slag om de Schelde voor de bevrijding van Nederland.
Maar het Polderhuis is meer dan een museum. Naast het bekijken van prachtige exposities in het museumcafe, is het ook mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten. Wil je hogerop? Dan is een bezoek aan de vuurtoren te regelen via het Polderhuis!

Het Polderhuis stopt voor elke gast van minicamping De Visser een leuke verrassing in het welkomstpakket. Ook maak je kans op een gratis bezoek aan het museum in de Jubileumloterij! Dus houdt je lotnummer in de gaten!

BroodBrunch-tHof

Brood & Brunch ’t Hof

Sinds 2020 is Jane actief in dit gezellige pandje. De eerste reacties van gasten zijn vooral positief. De huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en vriendelijke bediening zorgen ervoor dat Brood & Brunch ’t Hof een geschikte lokatie is voor een heerlijk ontbijt. Je kunt het hier afhalen, maar ook gezellig ter plaatse nuttigen.
Ben je iets later en heb je liever een lekkere kop koffie met gebak? Ook dan is dit the-place-to-be !

Namens Brood & Brunch ’t Hof zit er voor elke reservering een leuke verrassing in ons welkomstpakket. Voor de jubileumloterij van minicamping De Visser is er ook een “lekkere” prijs beschikbaar gesteld, dus …. houdt de trekking in de gaten!

logo-ilpunto

Ristorante Pizzeria il Punto

Ristorante Pizzeria il Punto is een mediterraans restaurant in Zoutelande. Zij serveren pizza’s, pasta’s, verschillende vis, vlees- en vegetarische gerechten en er is afhaal mogelijk. Bovendien hebben ze ook glutenvrije pizza’s en pasta’s.
Ga eens langs en ervaar zelf Ristorante Pizzeria il Punto in Zoutelande.

Meer informatie over Il Punto treft u aan in ons welkomstpakket.

hoogelandsezuivel-logo

Zuivelboerderij Hoogelande

In Hoogelande, vlakbij Middelburg, staat de melkveehouderij van Leo en Jomien. Hun 60 “wandelende melkfabriekjes” zorgen elke dag voor liters heerlijke melk. Deze melk wordt verwerkt tot eerlijke en heerlijke zuivelprodukten. In de boerderijwinkel is deze Hoogelandse boerenzuivel te koop.
In de zomermaanden komt er een extra produkt bij. In de zomer kan je op zuivelboerderij Hoogelande ook terecht voor een yoghurtijsje. Fiets er maar eens langs… De deuren van de stal staan altijd open om een kijkje te nemen!

Meer informatie over Hoogelandse Boerenzuivel tref je aan in ons welkomstpakket. Leo en Jomien verrassen enkele winnaars van de jubileumloterij ook met een Hoogelande prijs – dus houdt je lotnummer goed in de gaten!

bijboone-logo

Bij Boone

Een familiebedrijf wat bestaat uit een hotel, café met biljart, slijterij en snackbar. En dat alles in het rustig gelegen dorp Meliskerke.

Het bedrijf heeft vele mogelijkheden. Na en fietstocht blaast u er uit met een drankje op het zonnige terras of aan de bar. Heeft u geen zin om te koken? Dan haalt u de maaltijd Bij Boone in de snackbar . En krijgt u tijdens uw verblijf op de camping onverwachts gasten, die u zelf niet kunt onderbrengen? Dan is er in de moderne gastenkamers Bij Boone misschien wel een plaatsje vrij.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit familiebedrijf een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

zeeuws museum

Zeeuws Museum

Mode en streekdracht, wandtapijten, geschiedenis en archeologie, kunstnijverheid, natuurhistorie én (hedendaagse) kunst. Je ziet het allemaal in het Zeeuws Museum

Gasten van minicamping De Visser betreden dit prachtige museum met korting. En smullen na het bezoek met korting van iets lekkers in het Museumcafé

Restaurant Catch

Hét vis-restaurant van Walcheren dat uw aandacht vangt met culinaire verwennerij. In het trendy restaurant Catch serveert men het echte en pure Zeeland op uw bord. Vers uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.
Veganistische gerechten zijn standaard te vinden op onze menu kaart. En ook de liefhebbers van een mooi stuk vlees worden niet vergeten.

Als u naar Westkapelle gaat voor een heerlijk avondje uit, dan schuift u aan bij restaurant Catch.
Catch is puur van smaak en uniek in beleving.

Voor de gasten van minicamping De Visser biedt dit restaurant een interessant aanbod. U geniet van een 3-gangenmenu voor een zeer speciale prijs. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

Terra Maris

Terra Maris

Het Museum voor natuur en landschap; Terra Maris verrast onze gasten met iets extra’s.
Deze verrassing vergroot het speelplezier tijdens je bezoek aan het museum.
Wil je gebruik maken van deze aanbieding, meldt dan vooraf bij kampeerboerin Joyce dat je een bezoek gaat brengen aan het museum.

Brasserie de Walvis

Lekker loungen of heerlijk lunchen op het terras. Brasserie de Walvis serveert de lekkerste hapjes en mooiste gerechten voor ieder moment. Pure ingrediënten van het seizoen, uit de (Noord)zee en van het land.
Voor een smakelijk diner in Zoutelande schuift u aan bij Brasserie de Walvis.

 

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit restaurant een interessant aanbod. U geniet van een 3-gangenmenu voor een zeer sepciale prijs. U treft het aanbod op de flyer in ons welkomstpakket.

Koehoorn_10-ijs

IJsboerderij De Koehoorn

Klazien en Kees zijn in het jaar 2000 begonnen met het maken van ijs van dagverse melk van hun eigen koeien.
Een deel van de melk wordt omgezet in boerenijs, het andere deel van de melk wordt geleverd aan de melkfabriek.
In hun boerderijwinkeltje koop je de lekkerste soorten ijs, onder andere roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Ook zijn er diverse soorten ijstaarten voor allerlei gelegenheden te bestellen…. zelfs bruids-ijstaarten.

Meer informatie over deze lekkernij vind je in het welkomstpakket. IJsboerderij De Koehoorn stelt ook enkele prijzen beschikbaar voor de jubileumloterij

review

illi graphics

Een goede combinatie van spontane ideeën, originele oplossingen en doordachte ontwerpen met als basis grafische kwaliteiten en persoonlijke ervaringen; dat is illi graphics

Voor de gasten van minicamping De Visser hebben de creatieve dames, Ilse en Liesbeth een bijzondere verrassing in ons welkomstpakket gestopt. U zult het zeker waarderen!

minicamping_visser_background_2

DWS

Niets zo vervelend als strepen in de toilet en haren in je bed als je je vakantiehuisje binnen loopt. Wij doen ons best om onze verhuuraccommodaties zo schoon als mogelijk op te leveren aan de nieuwe bewoners.
De Wit Schoonmaakservice helpt ons om deze taak tijdig voor elkaar te hebben, zodat de nieuwe gasten schoon en fris aan hun vakantie kunnen beginnen!

logo-zusenzo

Zus & Zô Zoutelande

In de stoere woonwinkel in Zoutelande vind je onder andere tassen van Bear Design, potten, vazen en lampen van Brynxz, lieve producten voor de allerkleinsten van Op de Maalzolder. Maar ook geurzakjes voor de allerliefste moeder en passende kadootjes voor elk ander heuglijk feit.
Een feit is dat je na een bezoek aan Zus & Zô niet met lege handen de winkel verlaat…….!

In het welkomstpakket van minicamping De Visser tref je een leuk kennismakingsproduct van deze stoere onderneemsters.

Koninginnedag

Oranjevereniging Zoutelande

Minicamping De Visser ondersteunt de activiteiten van de Oranjevereniging Zoutelande.
Op Koningsdag verzorgen zij een leuk programma voor zowel inwoners als toerist. Blijf op de hoogte door een kijkje te nemen op de website!

Mijn Lievelingsplek

Op de campings van Mijn Lievelingsplek is het voorzieningenniveau hoog. Er is van alles te doen! Elke Lievelingsplek is een prachtig uitgangspunt voor een mooie wandeling of stevige fietstocht. Veel campings zijn autovrij, waardoor ze heerlijk rustig en vooral veilig zijn. Meerdere Lievelingsplekken hebben kleine aaibare dieren en ruimte om te spelen voor de kleine kampeerders. Mochten ze daar wat vies van worden, dan is op veel Lievelingsplekken een wasmachine beschikbaar.

Maar er is meer………. Er zijn ook Lievelingsplekken, die iets hebben wat op andere campings niet aanwezig is.
Samen met alle Lievelingsplek-collega’s gaan we de boer op in Duitsland. We vinden het leuk om op een ander vlak samen te werken met onze directe collega’s, want ons motto is “Alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder!”