Vrienden van de Visser

bijboone-logo

Bij Boone

Een familiebedrijf wat bestaat uit een hotel, café met biljart, slijterij en snackbar. En dat alles in het rustig gelegen dorp Meliskerke.

Het bedrijf heeft vele mogelijkheden. Na en fietstocht blaast u er uit met een drankje op het zonnige terras of aan de bar. Heeft u geen zin om te koken? Dan haalt u de maaltijd Bij Boone in de snackbar . En krijgt u tijdens uw verblijf op de camping onverwachts gasten, die u zelf niet kunt onderbrengen? Dan is er in de moderne gastenkamers Bij Boone misschien wel een plaatsje vrij.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit familiebedrijf een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

logo-zusenzo

Zus & Zô Zoutelande

In de stoere woonwinkel in Zoutelande vind je onder andere tassen van Bear Design, potten, vazen en lampen van Brynxz, lieve producten voor de allerkleinsten van Op de Maalzolder. Maar ook geurzakjes voor de allerliefste moeder en passende kadootjes voor elk ander heuglijk feit.
Een feit is dat je na een bezoek aan Zus & Zô niet met lege handen de winkel verlaat…….!

In het welkomstpakket van minicamping De Visser tref je een leuk kennismakingsproduct van deze stoere onderneemsters.

illi graphics

Een goede combinatie van spontane ideeën, originele oplossingen en doordachte ontwerpen met als basis grafische kwaliteiten en persoonlijke ervaringen; dat is illi graphics

Voor de gasten van minicamping De Visser hebben de creatieve dames, Ilse en Liesbeth een bijzondere verrassing in ons welkomstpakket gestopt. U zult het zeker waarderen!

zeeuws museum

Zeeuws Museum

Mode en streekdracht, wandtapijten, geschiedenis en archeologie, kunstnijverheid en natuurhistorie. Je ziet het allemaal in het Zeeuws Museum

Gasten van minicamping De Visser betreden dit prachtige museum met korting. En smullen na het bezoek met korting van iets lekkers in het Museumcafé

logoVerschil-e1400577419833

Restaurant Het Verschil

Het warme en sfeervolle a-la-carte restaurant Het Verschil biedt verrassende gerechten voor vis- en vleesliefhebbers. Naast de reguliere kaart verschijnen regelmatig nieuwe seizoensgerechten

Of het om een diner voor twee gaat, een groepsuitje of een etentje tijdens uw vakantie, dit restaurant maakt Het Verschil.

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft dit restaurant een interessant aanbod. U treft het aanbod in ons welkomstpakket.

terrasmaris

Terra Maris

Het Museum voor natuur en landschap; Terra Maris verrast onze gasten met iets extra’s.
Deze verrassing vergroot het speelplezier tijdens je bezoek aan het museum.
Wil je gebruik maken van deze aanbieding, meldt je dan voorafgaand aan je vertrek bij Joyce

minicamping_visser_background_2

DWS

Niets zo vervelend als strepen in de toilet en haren in je bed als je je vakantiehuisje binnen loopt. Wij doen ons best om onze verhuuraccommodaties zo schoon als mogelijk op te leveren aan de nieuwe bewoners.
De Wit Schoonmaakservice helpt ons om deze taak tijdig voor elkaar te hebben, zodat de nieuwe gasten schoon en fris aan hun vakantie kunnen beginnen!

logo-ilpunto

Ristorante Pizzeria il Punto

Ristorante Pizzeria il Punto is een mediterraans restaurant in Zoutelande. Zij serveren pizza’s, pasta’s, verschillende vis, vlees- en vegetarische gerechten en er is afhaal mogelijk. Bovendien hebben ze ook glutenvrije pizza’s en pasta’s.
Ga eens langs en ervaar  zelf Ristorante Pizzeria il Punto in Zoutelande.

 

 

Voor de gasten van minicamping De Visser heeft restaurant Il Punto een speciaal aanbod. U treft het aanbod aan in ons welkomstpakket.

 

 

Koninginnedag

Oranjevereniging Zoutelande

Minicamping De Visser ondersteunt de activiteiten van de Oranjevereniging Zoutelande.
Op Koningsdag verzorgen zij een leuk programma voor zowel inwoners als toerist. Blijf op de hoogte door een kijkje te nemen op de website!