Speciaal voor de kids

Kleine gasten zijn bijzonder welkom op minicamping De Visser.
Speciaal voor de kinderen hebben we een heleboel voorzieningen. Voor de kleine kampeerders en logeerders worden allerlei activiteiten georganiseerd …… én we hebben een hele bijzondere slaapplaats voor de stoerste kleine gasten.

Bijzondere vakantiestek voor kids

Minicamping De Visser heeft wel een hele bijzondere verblijfplaats voor de kleinste gasten. Als men kiest voor een ‘kinderkampeerplaats‘ of ‘chalet kids+‘ slapen de kleintjes in een onderkomen dat speciaal voor hen is ontworpen.

Onder-water-slapen

Op minicamping De Visser kunnen stoere kleine kampeerders hun hart ophalen aan zee en strand. In de buurt is er water en zand voldoende om een middag heerlijk te spelen op de mooie brede stranden.

Maar ook op de camping is er een speciale plaats waar het water een belangrijke rol speelt. Op de kleine camping kunnen kleine kampeerders “onder-water-slapen” op een kinderkampeerplaats. Naar bed met de vissen en zeesterren waar je overdag zoveel plezier mee gehad hebt, dat is toch heerlijk. Alles om je heen heeft de blauwe kleur van de zee, zelfs als je naar buiten kijkt zitten de druppels op de ramen.

Het unieke overnachtingsplek is uitsluitend bedoeld om te slapen en te gebruiken voor 1 grote of 2 kleine kinderen.

De kinderkampeerplaats kan ook gereserveerd worden met privesanitair. Op die manier hebben zowel kinderen als ouders beide iets speciaals!

kids-devisser-2
kids-devisser

Bijzondere kinderkampeerplaats

Het blijft spannend. Hoe ziet de overnachtingsplek eruit? Wat is het? Waar slapen we? We kunnen alvast verklappen dat het heerlijk knus en klein is, precies op maat voor onze kleine gasten. Verder blijkt uit de verhaaltjes dat de hoofdkleur blauw is. Je favoriete knuffels mogen met je mee naar binnen, maar je mag natuurlijk ook een campingknuffel uitnodigen. Je zult er heerlijk in slapen. Durf jij het aan?

Mogen wij met jou op vakantie?

Maar er is meer………

Naast de leuke slaapplaats zijn er ook campingknuffels op minicamping De Visser. En jij kan ze uitnodigen:

De ene komt uit de stad, de andere is de hele winter druk geweest en samen hebben ze één ding gemeen: ze willen ook graag een keer op vakantie! Nu wij weten dat jij een tijdje bij ons bent, is het misschien leuk om één of enkele dagen een campingknuffel te hebben?

beer