Camperplaatsen

Op een ruime camperplaats op minicamping De Visser kunt u onbezorgd verblijven met de camper. Heeft u een grote comfortabele camper of kleinere compacte bus…. alle soorten campers kunnen terecht op minicamping De Visser.
camper-2

Op een rustig deel van de camping

De camperplaatsen zijn voor een deel voorzien van een harde ondergrond. Door het plaatsen van een verharding onder de grasmat, kampeert u met een heerlijke groene grasmat voor de deur. Het vakantiegenot wordt groter als u in de ochtend kunt ontbijten met de voetjes in het gras.

De camperplaatsen liggen op een rustig deel van de camping. Onderling is er voldoende afstand tot de volgende camperplaats. De plaatsen zijn zodanig gelegen, dat u bij elk weertype het kampeerterrein gemakkelijk kunt op- en afrijden.

In 2022/23 de hele winter geopend.

De camperplaatsen zijn voorzien van:
  • een aansluitpunt elektra – 10 Ampere,
  • een watertappunt,
  • een aansluiting op de riolering,
  • mogelijkheid om (tegen extra kosten) gebruik te maken van prive-sanitair.
  • Verder kunt u als camperaar tevens beschikken over draadloos internet en de overige faciliteiten die de kleine camping te bieden heeft.
camper-D
devisser-slider-fietstocht

Optimaal genieten

Wilt u optimaal genieten van uw verblijf op Walcheren? Met onderstaande aanvullingen zal uw welverdiende vakantie een prachtige herinnering worden: