Fietsen op Walcheren

Walcheren lijkt op de kaart een plat gebied met daar omheen een strook van zand. Het gebied kent echter ontzettend veel mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen.
Zowel binnen- als buitendijks is het de moeite waard om Walcheren op de fiets te verkennen.
Er zijn voldoende mogelijkheden om een uitgezette fietsroute te volgen, maar ook zonder route zult u niet verdwalen op Walcheren. Steeds zult u binnen 5 kilometer een kerktoren vinden, die u naar de meest historische en bezienswaardige dorpjes en stadjes leiden. En voor de terugweg…… dan richt u uw pijlen op de grote vuurtoren van Westkapelle en u komt vanzelf weer in de buurt van Minicamping De Visser.

Minicamping de Visser heeft directe aansluiting bij het fietsknooppunten netwerk.

TIP van de Kampeerboerin:

De film De Slag om de Schelde heeft het verleden weer in onze herinnering gebracht. De Slag om de Schelde was de grootste militaire operatie in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het was de hevige strijd tussen de geallieerde troepen en de Duitse bezetters om de heerschappij over de Westerschelde.

De belevenissen van destijds zijn nu te ervaren in een fietstocht. In onze omgeving zijn 3 fietstochten uitgezet, die leiden langs herinneringen aan die tijd.
Beleef de nieuwe verhalen uit de Slag om Walcheren, samengesteld uit ooggetuigenverslagen. Reis mee met de Britse soldaat John, inwoner Maatje uit Westkapelle en met de Duitse soldaat Klaus. En ontdek hoe zij de oorlogsjaren op Walcheren hebben beleefd.

Brengt u zelf uw fiets mee?

Uw eigen fiets kunt u op de camping veilig binnen plaatsen in de fietsenstalling. De stalling is in de avonduren afgesloten en beschikt over voldoende oplaadpunten voor electrische fietsen.
Heeft u geen mogelijkheid om de eigen fiets mee te nemen…. geen nood: U kunt bij ons een fiets huren!

Plan direct vanaf onze camping een schitterende fietstocht over Walcheren of andere Zeeuwse eilanden. Wij hebben er alvast een paar voor u gemaakt

Vind hier een overzicht van wandel- en fietsroutes vanaf onze camping.