Winterkamperen op wintercamping

Kamperen kan in alle seizoenen, zelfs in de winter. Steeds meer kampeerders genieten van het winterkamperen in Zeeland. Ook in Zoutelande is het deze winter mogelijk!

Winterkamperen in Zoutelande

In de winter van 2020- 2021 werd minicamping De Visser voor het eerst omgetoverd tot een wintercamping. Vanwege het verloren voorseizoen gaf de gemeente ons de mogelijkheid om met de winterperiode het verlies uit de Corona-tijd te compenseren.
Tegenwoordig kunt u een jaar rond bij ons terecht.

De camping is het hele jaar geopend. 

Je bent van harte welkom om te winterkamperen!

De chalets zijn voorzien van cv en staan garant voor een heerlijk ontspannen winterverblijf in Zoutelande. Op de camping kunnen we niet iedere kampeerplaats gebruiken, vanwege de natte ondergrond… maar….. er zijn voldoende alternatieven. De camperplaatsen zijn semi-verhard en kunnen altijd gebruikt worden. Én we hebben extra verharde camperplaatsen gecreëerd, waar u zonder problemen en in alle weersomstandigheden het kampeermiddel kwijt kunt.

Een warm welkom tijdens de winter. 

Kamperen doe je niet alleen in de lente, de zomer of in de herfst. Ook in de winter is het mogelijk om te kamperen.
In de winter is minicamping De Visser een hele andere camping. Vroeg donker, andere temperaturen, maar juist ook de wind door je haren en glühwein op het strandpaviljoen. Dikke truien beschermen je tegen de stevige Zeeuwse wind en bij thuiskomst brengt de geur van warme chocolademelk een bijzondere sfeer in de caravan. Dat kan alleen in de winter!

Wintercamping De Visser biedt:

  • Groene kampeerplaatsen – half verhard,
  • Verharde camperplaatsen,
  • Verwarmd sanitair of privé-sanitair,
  • Aansluiting elektriciteit – 10 Ampere,
  • Camping is vuurwerkvrij,
  • Draadloos internet,
  • Gebruik wasmachine en wasdroger,
  • overdekte fietsenstalling,
  • autovrij kampeerterrein.

Aangepaste camperplaatsen in de winter

In de winter werkt de Zeeuwse klei niet altijd mee. Als de ondergrond op het kampeerterrein eenmaal nat raakt, dan blijft dat voor de rest van de wintermaanden zo. Op de zompige Zeeuwse klei willen we u niet laten kamperen en daarom hebben we een uitstekend alternatief voor u gemaakt.
De verharde parkeerplaats wordt in de wintermaanden omgetoverd tot camper-camping. Met een heerlijke vaste ondergrond onder de voeten hoeft u nooit bang te zijn dat uw prachtige kampeermiddel wegzakt in de Zeeuwse klei, met alle daarbij behorende gevolgen. Met een vaste ondergrond onder de camper schudt u zand en sneeuw tijdig van de schoenen en blijft het binnen keurig schoon.
Wij zorgen dat de aangepaste camperplaatsen een stroompunt heeft en misschien zelfs een kerstboom. Zo maken we er samen een gezellig winterverblijf van!

Samen genieten van het winterseizoen

Het strand, op 1,5 km. van de camping, is ook te bezoeken in de winter. Weliswaar op een andere manier, maar zeker de moeite waard. Het is rustig en dus zeer geschikt om het hoofd helemaal leeg te maken.
Op het strandpaviljoen is heel gezellig. Er is altijd een stoeltje vrij op het terras. En in de restaurants word je verwelkomd door knisperend haardvuur en kaarsjes op tafel.

Geniet van elkaar tijdens het winterkamperen in de wintervakanties rondom Kerst, Oud en Nieuw en Carnaval. In jullie eigen caravan of camper creëer je intieme, sfeervolle wintermomenten. Je richt je winterweekend of wintervakantie geheel op eigen wijze in. En stel dat je wakker wordt in een wit Walchers winterlandschap, dan is het winterkamperen helemaal geslaagd.

Voor sommige kampeerders is het een uitdaging. Anderen zien de charme van het seizoen: de stilte, de rust en de natuur. Is het iets voor jou??

Winterkamperen moet je gewoon een keer proberen!

Comfortabel winterkamperen!

Zie je het primitieve van het kamperen in de winter niet zitten, dan hebben we een oplossing. Huur een chalet. Met verwarming en eigen badkamer. Niet naar buiten voor een toiletbezoek en riant kokkerellen in de compleet ingerichte keuken.
Misschien is dat een goed alternatief om lekker even weg te zijn in de winter en op de wintercamping te genieten van al het moois wat Walcheren te bieden heeft.