Winterkamperen op wintercamping

Kamperen kan in alle seizoenen, zelfs in de winter. Steeds meer kampeerders genieten van het winterkamperen in Zeeland. Ook in Zoutelande is het deze winter mogelijk!

Winterkamperen in Zoutelande

In de winter van 2020 – 2021 werd minicamping De Visser omgetoverd tot een wintercamping. Vanwege het verloren voorseizoen geeft de gemeente ons de mogelijkheid om met de winterperiode het verlies uit de Corona-tijd te compenseren. In de winter van 2021 gaan we op herhaling.
De camping is in 2021 de hele winter geopend. 

Je bent van harte welkom om te winterkamperen!

Een warm welkom tijdens de winter

Kamperen doe je niet alleen in de lente, de zomer of in de herfst. Ook in de winter is het mogelijk om te kamperen.
In de winter is minicamping De Visser een hele andere camping. Vroeg donker, andere temperaturen, maar juist ook de wind door je haren en glühwein op het strandpaviljoen. Dikke truien beschermen je tegen de stevige Zeeuwse wind en bij thuiskomst brengt de geur van warme chocolademelk een bijzondere sfeer in de caravan. Dat kan alleen in de winter!

Wintercamping De Visser biedt:

  • Ruime groene kampeerplaatsen,
  • Verharde camperplaatsen,
  • Verwarmd sanitair of privé-sanitair,
  • Aansluiting elektriciteit – 10 Ampere,
  • Camping is vuurwerkvrij,
  • Draadloos internet,
  • Gebruik wasmachine en wasdroger,
  • overdekte fietsenstalling,
  • autovrij kampeerterrein,
  • als extra te boeken: tent-opzet-service

Samen genieten van het winterseizoen

Het strand, op 1,5 km. van de camping, is ook te bezoeken in de winter. Weliswaar op een andere manier, maar zeker de moeite waard. Het is rustiger, maar een prima moment om het hoofd helemaal leeg te maken.
Op het strandpaviljoen is het rustiger, maar heel gezellig. Er is altijd een stoeltje vrij op het terras. En in de restaurants word je verwelkomd door knisperend haardvuur en kaarsjes op tafel.

Geniet van elkaar tijdens het winterkamperen in de wintervakanties rondom Kerst, Oud en nieuw en Carnaval. In jullie eigen caravan of camper creëer je intieme, sfeervolle wintermomenten. Je richt je winterweekend of wintervakantie geheel op eigen wijze in. En stel dat je wakker wordt in een wit Walchers winterlandschap, dan is het winterkamperen helemaal geslaagd.

Voor sommige kampeerders is het een uitdaging. Anderen zien de charme van het seizoen: de stilte, de rust en de natuur. Is het iets voor jou??

Winterkamperen moet je gewoon een keer proberen!

Comfortabel winterkamperen!

Zie je het primitieve van het kamperen in de winter niet zitten, dan hebben we een oplossing. Huur een chalet. Met verwarming en eigen badkamer. Niet naar buiten voor een toiletbezoek en riant kokkerellen in de compleet ingerichte keuken.
Misschien is dat een goed alternatief om lekker even weg te zijn in de winter en op de wintercamping te genieten van al het moois wat Walcheren te bieden heeft.