Kamperen

Zoekt u een leuke stek om heerlijk te kamperen? Tussen Zoutelande en Westkapelle is een kleine, veilige oase van rust. Op deze unieke plek op het Zeeuwse platteland ligt minicamping De Visser. 

Kamperen in Zeeland

Met het strand op 1100 meter afstand is dit een prachtige kleinschalige, rustige en overzichtelijke camping.
De camping is het hele jaar geopend

Vakantie met het hele gezin.

Op dit adres in Zoutelande is nog tijd in overvloed. Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. Tijd om te doen waar je zin in hebt.
In de vakantieperiodes is de camping voor een groot deel gevuld door gezinnen met jonge kinderen (0-8 jaar).

Samen kamperen.

Ook buiten de vakantie is het genieten met een grote G op minicamping De Visser. U bent meer dan welkom! We zullen u persoonlijk ontvangen, zodat u zich snel thuis voelt.

kampeerplaats12

Minicamping De Visser biedt:

  • Ruime kampeerplaatsen van 160 – 180 m2,
  • Watertappunt op de kampeerplaats,
  • Aansluiting op riolering op de kampeerplaats,
  • Aansluiting elektriciteit op de plaats – 10 Ampere,
  • Draadloos internet,
  • Gebruik wasmachine en wasdroger,
  • Gratis gebruik van houten voortent-vloer
  • Voldoende sanitaire voorzieningen

Comfortabel kamperen!

Met de houten voortent-vloer in de voortent of onder de luifel bent u tijdens het kamperen voorzien van voldoende leefruimte, maar vooral ook van een droge en warme leefruimte tijdens uw vakantie. U heeft geen last van modder of natte voeten. De kinderen spelen heerlijk op de houten vloer en voor uw huisdier is het extra warm.

In combinatie met de aansluitingen op uw eigen plaats is het zeer comfortabel kamperen!

senioren-3

Pas op: niet geschikt voor iedereen

Is er dan helemaal niets aan te merken op minicamping De Visser?
O jawel hoor……  minicamping De Visser is bijvoorbeeld niet geschikt voor tandemasser caravans. Door de afzetting van de plaatsen met een kleine heg aan beide zijden is het voor deze grote caravans moeilijk om om de plaats te komen. Door het vele draaien en keren op de plek, met de moeilijk te manoeuvreren caravan, loopt de grasmat te veel schade op. Dat maakt de kampeerplaatsen niet toegankelijk voor tandemassers.

Ik heb een tandemasser…….

In dat geval kunt u niet verblijven op een kampeerplaats, maar kunt u wel bij ons op vakantie!! Voor deze grote caravans hebben wij plaatsen met een verharde ondergrond. Onze camperplaatsen zijn zeer geschikt voor uw grote, zware kampeermiddel. U dient vooraf bij het reserveren te melden dat u over een tandemasser beschikt, dan houden we een camperplaats voor u vrij!
Op die manier kunt u toch genieten van de ruimte en de rust van het Zeeuwse platteland!