Uw hond is welkom

hondenwelkom

Op de kampeerplaatsen van minicamping De Visser is uw hond van harte welkom voor een eveneens welverdiende vakantie. Een heerlijke strandwandeling of gezellig bij de tent, dat moet de hond ook meemaken!

Met de hond naar het strand

Met je hond naar het strand gaan, is een feest. De natte neus hoog in de zilte lucht, een snoet vol zand en de haren uitschudden in de wind. Honden zijn gek op onze brede Zeeuwse stranden. Hier hebben ze de ruimte en komen ze dichterbij de natuur. Hún natuur. Over het strand lopen, door het zand rollen of een duik nemen in  de branding. Onvermoeibaar. Wie geluk heeft, komt andere honden tegen. Dan kan het spelen beginnen. Even kwispelen met de staarten, ruiken en een rondje draaien en eindeloos achter elkaar aan rennen.

jack russell couple of dogs digging a hole in the sand at the beach on summer holiday vacation ocean shore behind

Let op: er zijn een paar regeltjes

In Zoutelande is de hond welkom op het strand .
In de periode 1 mei tot 15 september moet de hond op het strand aangelijnd zijn tussen 10:00 en 19:00 uur. Buitenom deze genoemde periode en tijden is het toegestaan om de hond los te laten lopen op het strand.

Deze periodes en tijden gelden voor alle stranden in de gemeente Veere en gemeente Vlissingen. Er zijn een paar uitzonderingen:
In Vlissingen zijn honden niet toegestaan op het strand bij de boulevard tussen 1 mei en 16 september.
In Vlissingen zijn honden niet toegestaan op het Nollestrand tussen 1 mei en 16 september.
Aan het Veerse Meer strand zijn honden verboden.
Op het strand bij de kern van Domburg zijn honden niet toegestaan.

Het is altijd goed om deze periodes en tijden te controleren op het informatiebord bij elke strandovergang.