Reviews

Ze zijn niet meer weg te denken en worden veelvuldig gebruikt om de keuzes die we maken te controleren. Wat vond een ander van dit restaurant? Welke telefoon komt het beste uit de test? Hoe valt deze broek? 

Ook bij het boeken van vakanties is de mening van anderen een duidelijke graadmeter. Dus ook voor minicamping De Visser.
Maar niet alleen voor u! Ook wij horen graag hoe u het verblijf heeft ervaren.
Als er tips zijn, horen we die graag.

Wat vinden de voorgangers van deze camping?

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is, dat u het ons aangeeft als er iets niet in orde is. Als u dit gebrek tijdens uw verblijf meldt, dan proberen wij het zo snel mogelijk op te lossen. Ofwel: Klopt er iets niet, vertel het ons. Bent u tevreden, vertel het uw vrienden!

Onderstaande reacties hebben wij in de loop der jaren verzameld:

We hebben genoten van 3 heerlijke weken op jullie camping. Fietsen, wandelen, strand. Wat heeft Walcheren veel te bieden.

Een dikke pluim voor de hardwerkende eigenaren!!!. Superschoon sanitair en zeer verzorgd terrein, met een grasmat werkelijk bijzonder. Daar moet wel liefde en passie in zitten.

Wij komen graag nog eens terug.

Gr. Jan en Hanneke.

Wat een fijn verblijf hadden wij op camping De Visser. Gastvrij onthaal, supermooie plek voor de camper en schoon sanitair. Echt een topper.
Wij zijn tevreden campinggasten:

Dre en Mieke

Een fijne vakantie gehad, op deze mooie schone camping.
Blij met jullie hulp bij het opzetten van de tent, wat een fijne extra service .
Mooie ruime plaatsen,houten vlonders voor de caravan super!
Ook de bakker op de camping is super!
Alles goed te bereiken met de fiets.
Gastvrijheid is helemaal top!
Komen zeker volgend jaar terug.

Familie van der W. uit Dongen

Onze 14 dagen vakantie zijn alweer om! Het was nu wel een hele onderneming om zonder auto en met veel bagage camping De Visser te bereiken. Dan is het heerlijk dat de koffie klaar staat bij aankomst. Overal op Walcheren hebben we genoten van de zee en de natuur. Maar het meest op jullie mooie camping. Zo nu en dan hadden we hulp van Joyce en Adrie nodig. Fijn dat jullie altijd klaar staan.

Fam. F. uit Sleen

Wij hebben genoten van een weekje Zeeland. Ook al was het weer iets minder, hebben we toch elke dag leuke dingen gedaan.
De camping en de locatie was perfect. Net als het chalet. Elke avond een potje voetballen, de jongens tegen de meisjes met de papa’s of opa’s op doel. Ponyrijden of gewoon fietsen met de skelters, alles was leuk.

Fam. M. uit Meijel

We hebben een fantastische week gehad bij jullie op de camping! De chalets zijn prima in orde. De ligging, de zee, het verblijf hier en de voorzieningen (zeer kindvriendelijk!) hebben ons zeer kunnen overtuigen. We komen zeker nog een keer terug!

Fam. van D. uit Belgie

We hebben genoten van het weekend dichtbij Zoutelande. Met de gehuurde fietsen van jullie mooie fietsroutes langs de kust gemaakt. De camping is prima en van alle comfort voorzien. De camping is zeker een aanrader. Dank voor jullie gastvrijheid.

Fam. J uit Den Helder

Gezellig was het hier. Leuk en gastvrij ontvangen. Het is de vijfde keer al dat we hier zijn. Eigenlijk zijn we door mijn zus hier terecht gekomen. Ik hoop dat we nog vele malen kunnen komen. Als is het in de toekomst met of zonder kinderen .

Fam. van D. uit Mijdrecht

Weer een week herfstvakantie in het mooie Zoutelande voorbij. De hoeveelste keer… ik ben de tel kwijt. Het is thuiskomen hier. De jongens hebben weer genoten. Als het goed gaat zien we elkaar in het voorjaar weer terug. Wij danken jullie voor de gastvrijheid!

Fam. N. uit Rheden

Bedankt voor de leuke vakantiedagen die ik bij jullie geweest ben. In het bijzonder dat Gijs me altijd zo goed geholpen heeft! Maar Chiel en Stijn kwamen ook regelmatig kijken. Geweldig!!

mevrouw P. uit Dinteloord

Wil je ook een beoordeling kwijt over het verblijf op minicamping De Visser?

Laat hem hier achter: