Bewertungen

Sie können nicht länger ignoriert werden und werden häufig zur Überprüfung unserer Entscheidungen herangezogen. Was hat jemand anderes von diesem Restaurant gehalten? Welches Handy schneidet im Test am besten ab? Wie passen diese Hosen?

Auch die Meinung anderer ist ein klarer Indikator bei der Urlaubsbuchung. So auch für Minicamping De Visser.
Aber nicht nur für Sie! Wir würden auch gerne hören, wie Sie Ihren Aufenthalt erlebt haben.
Wenn es Tipps gibt, würden wir uns freuen, diese zu hören.

Was denken die Vorgänger über diesen Campingplatz?

Besonders wichtig ist uns, dass Sie uns informieren, wenn etwas nicht stimmt. Sollten Sie diesen Mangel während Ihres Aufenthaltes melden, werden wir versuchen, ihn so schnell wie möglich zu beheben. Oder: Wenn etwas nicht stimmt, sagen Sie es uns. Sind Sie zufrieden, sagen Sie es Ihren Freunden!

Im Laufe der Jahre haben wir folgende Antworten gesammelt:

Wir durften letzte Woche unseren Urlaub auf Ihrem schönen Platz verbringen. Da wir Sie bei unserer Abreise leider nicht angetroffen hatten, möchten wir Ihnen hiermit mitteilen, wie wohl wir uns bei Ihnen gefühlt haben. Das Konzept Ihres Campingplatzes mit den großen Plätzen auf denen man sehr privat, aber dennoch in der großen Runde auch immer mit dabei ist, hat uns sehr gut gefallen. Auch die Ruhe und die Sauberkeit der Anlage war wunderbar.

Vielen Dank und alles Gute für Sie

Liebe Grüße
Klaus und Brigitte W.

Een fijne vakantie gehad, op deze mooie schone camping.
Blij met jullie hulp bij het opzetten van de tent, wat een fijne extra service .
Mooie ruime plaatsen,houten vlonders voor de caravan super!
Ook de bakker op de camping is super!
Alles goed te bereiken met de fiets.
Gastvrijheid is helemaal top!
Komen zeker volgend jaar terug.

Familie van der W. uit Dongen

Onze 14 dagen vakantie zijn alweer om! Het was nu wel een hele onderneming om zonder auto en met veel bagage camping De Visser te bereiken. Dan is het heerlijk dat de koffie klaar staat bij aankomst. Overal op Walcheren hebben we genoten van de zee en de natuur. Maar het meest op jullie mooie camping. Zo nu en dan hadden we hulp van Joyce en Adrie nodig. Fijn dat jullie altijd klaar staan.

Fam. F. uit Sleen

Wij hebben genoten van een weekje Zeeland. Ook al was het weer iets minder, hebben we toch elke dag leuke dingen gedaan.
De camping en de locatie was perfect. Net als het chalet. Elke avond een potje voetballen, de jongens tegen de meisjes met de papa’s of opa’s op doel. Ponyrijden of gewoon fietsen met de skelters, alles was leuk.

Fam. M. uit Meijel

We hebben een fantastische week gehad bij jullie op de camping! De chalets zijn prima in orde. De ligging, de zee, het verblijf hier en de voorzieningen (zeer kindvriendelijk!) hebben ons zeer kunnen overtuigen. We komen zeker nog een keer terug!

Fam. van D. uit Belgie

We hebben genoten van het weekend dichtbij Zoutelande. Met de gehuurde fietsen van jullie mooie fietsroutes langs de kust gemaakt. De camping is prima en van alle comfort voorzien. De camping is zeker een aanrader. Dank voor jullie gastvrijheid.

Fam. J uit Den Helder

Gezellig was het hier. Leuk en gastvrij ontvangen. Het is de vijfde keer al dat we hier zijn. Eigenlijk zijn we door mijn zus hier terecht gekomen. Ik hoop dat we nog vele malen kunnen komen. Als is het in de toekomst met of zonder kinderen .

Fam. van D. uit Mijdrecht

Weer een week herfstvakantie in het mooie Zoutelande voorbij. De hoeveelste keer… ik ben de tel kwijt. Het is thuiskomen hier. De jongens hebben weer genoten. Als het goed gaat zien we elkaar in het voorjaar weer terug. Wij danken jullie voor de gastvrijheid!

Fam. N. uit Rheden

Bedankt voor de leuke vakantiedagen die ik bij jullie geweest ben. In het bijzonder dat Gijs me altijd zo goed geholpen heeft! Maar Chiel en Stijn kwamen ook regelmatig kijken. Geweldig!!

mevrouw P. uit Dinteloord

Wil je ook een beoordeling kwijt over het verblijf op minicamping De Visser?

Laat hem hier achter: