Mogen wij met jou op vakantie?

De ene komt uit de stad, de andere is de hele winter druk geweest en samen hebben ze één ding gemeen: ze willen ook graag een keer op vakantie! Nu wij weten dat jij een tijdje bij ons bent, is het misschien leuk om één of enkele dagen een campingknuffel te hebben?

 

De knuffels van minicamping De Visser hebben het zwaar. Ze moeten van alles, waardoor ze weinig tijd over hebben voor een heerlijke vakantie. Maar jij kan ze helpen! ? Kies een van deze drie vriendjes en bezorgd ze een leuke dag.

Je kan kiezen uit:

Varken VICTOR van De Visser

Victor is het soms beu om vies en vuil te zijn en wil graag een tijdje schoon op vakantie. Hij houdt van vissen en voetbal, maar vindt het ook heerlijk om even vrij te zijn. In de vakantie let hij er niet op of zijn eten wel goed en gezond is , en eet graag een vette hap met frietjes of van de barbecue. Ook zegt hij geen nee tegen een vrolijk veelkleurig vakantie-ijsje.

Wie is Victor?

Konijn KAATJE  van de camping  

Kaatje is heel druk in haar hol met de zorg voor haar kleintjes. In winter houdt ze ze warm en geeft ze te eten. In de zomer houdt ze een oogje in het zeil als de jonge naar buiten gaan. Gaan ze niet te ver? Steken ze niet zomaar over? En blijven ze uit de buurt van de verschrikkelijke roofvogels? Het is een hele zorg voor Kaatje en daarom verlangt ze ernaar om een paar dagen weg te gaan. Zomaar lekker in de zon zitten en zelf spelen zonder dat ze iedereen in de gaten moet houden. Kortom: ze wil zelf ook weleens verwend worden.

Hoe ziet Kaatje Konijn er uit?

Beer BERT van Boudewijnskerke

Beer Bert woont op een flat, met klein balkonnetje waar hij de trein voorbij ziet komen. Als hij daar op een mooie dag buiten zit en de trein langs ziet razen, droomt hij ervan om een keer in te stappen en naar de zee te gaan. Hij vraagt zich af wat je ziet als je bovenop de duinen staat. Hoe ver kan je dan kijken? Zou hij zijn flat vanaf daar kunnen zien?

Nieuwsgierig naar Beer Bert?

 

Wat moet je doen?

Wil jij één of meerdere dagen één van deze Visser Vriendjes als logé? Laat het ons weten!!

♡ geef aan ons door wie er bij jou mag logeren

♡ laat ons weten wanneer je hem of haar wilt ontvangen

♡ maak van de logeerpartij minimaal 3 foto’s én een kort verhaaltje

♡ stuur de foto’s en het verhaaltje per mail naar Kampeerboerin Joyce als de logeerpartij erop zit!

 

Heel veel plezier samen!

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *