Samen kom je verder……….

Zeeland ziet zwart van de zwart-witte nummerborden, zegt men wel eens. Als je op een parkeerplaats van de gemiddelde minicamping kijkt, dan valt dat nog reuze mee.

Niet veel Duitse gasten

“Wat een boer niet kent, dat eet hij niet.” is een spreekwoord wat van toepassing is als het om Duitse kampeerders en minicampings gaat. In Duitsland kent men geen minicampings en dus zoekt de Duitse kampeerder ook niet naar een dergelijk plek om zijn kampeervakantie op door te brengen. Zonde…… , want juist onze oosterburen zouden deze manier van vakantie vieren zeker waarderen. Ze moeten het alleen nog ontdekken!

Klein met kwaliteit

Klein is al lang niet meer kneuterig. Dat is voorbij. De tijd dat een toilet op de camping een hartje in de houten deur had, ligt al lang achter ons. Tegenwoordig draait het om kwaliteit.
In Duitsland heeft men dat echter nog niet ontdekt. Het woord “mini” in minicamping schept verwarring en roept vragen op. Kan ik daar een grote caravan kwijt? Is er een plekje voor mijn auto? Is er wel een douche?

En gelukkig kunnen wij daar volmondig JA op antwoorden.
Op een kleine camping is het tegenwoordig goed geregeld. Sanitair is verwarmd, de kampeerplaatsen zijn groot en zoals op  minicamping De Visser is er zelfs een mogelijkheid om een eigen badkamer te huren.
Persoonlijke aandacht en hulp staan hoog in het vaandel. Een duwtje aan de caravan. Een stok vasthouden als het te hard waait. De dokter bellen. Een leuke tip voor een dagje uit in de omgeving. Als Kampeerboerin moet je van alle markten thuis zijn

Samen kom je verder….

De afgelopen 18 jaren hebben wij minicamping De Visser gemaakt tot wat het nu is. We hebben veelal geinvesteerd in ons bedrijf.
Momenteel investeren we in samenwerking. Alleen gaat het dan misschien harder, maar samen kom je verder!

In de afgelopen jaren hebben we aandacht gehad om “samen” te werken met de ondernemers in de omgeving. Het verkennen van de regio en af een toe een voordeeltje voor onze gasten levert leuke reacties op. Niet alleen voor ons, maar ook voor de ondernemers waarmee we deze band hebben.

Tegenwoordig werken we niet alleen samen met collega’s uit de directe omgeving, maar ook met collega’s uit dezelfde branche.
Collega’s die net iets meer willen. Collega’s die leuke en kwalitatief goede voorzieningen hebben. Allemaal collega’s die graag meer Duitse gasten op de camping zouden willen ontvangen. Het plan voor samenwerking is uitgegroeid tot een heus samenwerkingsverband in de vorm van een stichting: de stichting Mijn Lievelingsplek.

Mijn Lievelingsplek

De stichting Mijn Lievelingsplek staat garant voor kwaliteit.
Op een kleine camping van “Mijn Lievelingsplek” hebben de eigenaren hart voor de zaak. Met liefde voor hun vak maken zij van uw welverdiende vakantie een bijzondere beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden, de hoge kwaliteit en het comfort toveren een glimlach op het gezicht!

Natuurlijk hebben we het liefst dat je je eigen Lievelingsplek, minicamping De Visser, blijft bezoeken. Maar mocht die echt een keer niet beschikbaar zijn, zoek dan een collega van Mijn Lievelingsplek. Je bent er aan het goede adres!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *