Meer weten over Walcheren……

Het kampeerseizoen 2018 zit erop – wat gaan we doen deze winter?

In de winterperiode is het (nog) niet mogelijk om te verblijven op minicamping De Visser. De gemeentelijke verordering staat dit niet tot, dus vanaf de maand november gaat de camping op slot. En wat dan?
Er zijn mensen die denken dat wij vanaf dat moment met de voetjes omhoog voor de kachel zitten, maar dat beeld is niet juist. De winter gebruiken we om bij te spijkeren, te vernieuwen, ideeén op te doen en voor te bereiden.

Gastheer van het landschap

In de winter van 2018 – 2019 doet kampeerboerin Joyce mee aan de cursus “Gastheer van het landschap”. Een initiatief van IVN, wat de kennis over het gebied zal verbreden. Op deze manier kan zij u nog beter de weg wijzen als het gaat om de leuke adresjes op Walcheren.
Waar moet je heen? Wat mag je absoluut niet missen? Wat zijn de pareltjes op het platteland, die zullen zorgen voor een unieke Zeeuwse herinnering……………

Wist je dat…

Weet jij bijvoorbeeld wanneer er in de geschiedenis voor het eerst gesproken werd over Walcheren? Is jouw bekend waarom er een berg ligt aan het begin van onze straat? Heb jij een idee waar de huisnummers in Boudewijnskerke elkaar niet opvolgen?

Heb je na je bezoek aan de minicamping De Visser een vraag waar je het antwoord niet op weet…. laat het ons weten! We hebben misschien het antwoord en anders zoeken we het voor je uit!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *