Zoutelande in allerlei vormen

Zoutelande kent vele verschijningen.
Zoutelande in de oude vorm met kleine huisjes en boerderijtje rondom de kerk. Die vorm vind je alleen nog terug op postkaarten van vroeger en in boeken.
Zoutelande als toeristische trekpleister met haar mooie zandstranden, waar men op alle gewenste manieren kan recreeeren.
Zoutelande als titel van een lied, waar vooral Blof de laatste jaren veel succes mee had
Maar nu is er ook een Zoutelande als titel van een boek.

Zoutelande in boekvorm

Schrijfster Linda van Rijn heeft in haar nieuwste boek het dorp Zoutelande gebruikt als lokatie voor een spannend en meeslepend verhaal.
Hopelijk kent de boekvorm net zoveel aftrek als het liedje, waar we tot op de dag van vandaag nog steeds van horen. Is het niet via de radio, dan wel via onze Belgische gasten die allemaal op zoek zijn naar het ‘oude strandhuis’.

Zoutelande als extraatje in oktober

Wij zijn trots op al die leuke produkten die er rondom Zoutelande ontstaan.

Daar willen we u van mee laten genieten, ….

…. dus , als u van plan bent om in de laatste maand van ons campingseizoen nog af te reizen naar Zoutelande, dan hebben we iets extra’s voor u:

Als u in de maand oktober voor 7 dagen een chalet huurt, ontvangt u het nieuwste boek ‘Zoutelande’ als extraatje kado.

Een kadootje wat u verblijf kompleet zal maken als u na alle frisse wandelingen, heerlijk opde bank wegzakt en de avond kan vullen met een goed boek.
Vermeldt het woord “EXTRA” in de kolom voor opmerkingen op het reserveringsformulier, dan zorgen wij dat het boek bij aankomst voor u klaar ligt

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *