Een minicamping heeft alles in het klein. Een kleine camping, een klein aantal plaatsen, kleine speeltoestellen en een klein budget voor marketing en promotie. Maar wie durft te delen, kan vermenigvuldigen!

4vakantieinzeelandHet is al enkele jaren geleden dat ik ook graag mijn camping wilde promoten op een beurs. Bij navraag bleken de tarieven redelijk hoog, maar dat was niet het enige probleem. In je eentje naar een beurs van enkele dagen vond ik geen gezellig vooruitzicht. Dit onderwerp kwam ooit ter sprake in een gesprek met een collega. Zij bleek dezelfde wensen te hebben als ik en zag ook dezelfde problemen. Die problemen waren snel opgelost, toen we bedachten dat de mannen thuis bij de kinderen konden blijven en wij als promotieteam zouden fungeren. Zo gezegd, zo gedaan.

Samen struinden we in de winter het land af om Zeeland op de kaart te zetten. En met succes. Aan elke beurs hielden we nieuwe gasten over.
In de loop der tijd heeft zich een derde kampeerboerin bij ons aangesloten en werd het geheel ietwat professioneler aangepakt. Onder 4vakantieinzeeland werd een website gemaakt, werden visitekaartjes gedrukt en stonden we zelfs in hetzelfde t-shirt. Net echt!

Helaas is het op dit moment iets rustiger rond 4vakantieinzeeland en gaat een van de dames een hele andere kant op met haar camping. Ze kiest ervoor om de club te verlaten. De slogan50plusbeurs
1 provincie
2 eilanden
3 boerinnen
4 vakantie in zeeland
klopt nu even niet meer. Tenzij………… we een nieuwe derde boerin vinden die onze gedachten en ideeen over promotie deelt en zich aan wil sluiten bij de achtergebleven campings.
Word vervolgd..

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *