Na een stormachtige week met diverse regenbuien, is het op eerste Paasdag 2015 prachtig weer. De paashaas was al vroeg op pad geweest en had de eieren verstopt in de omgeving van minicamping De Visser en een puzzelroute met Zeeuwse vragen uitgezet. 

In 2015 vond de allereerste Zoektocht naar het Gouden ei in 2014 plaats. De voorzichtige opzet was een groot succes met zo’n 100 deelnemers. De positieve en enthousiaste reacties van de deelnemers hebben ervoor gezorgd dat er in 2015 ook een Zoektocht naar het Gouden Ei heeft plaats gevonden. En wederom met succes!

Zoektocht Gouden EiBijna 200 mensen zijn onderweg geweest in de Zoektocht naar het Gouden Ei. Een prima moment om tussen de goedgevulde ontbijttafel en het gourmetstel er even op uit te trekken met het gezin of met de hele familie. Bij 3 minicampings kon worden aangemeld. Tussen 13.00 – 13.15 uur gingen de deelnemers op pad om de meest  uiteenlopende vragen te beantwoorden. De vragen hadden een Zeeuws karakter of zijn gericht op de omgeving. Hoe hoog is de vuurtoren van Westkapelle? Waar dienen de gele buisjes in de sloot voor? Telt de gemeente Veere meer of minder dan 105 minicampings? etc….

Met diverse rustpunten onderweg werd de wandeling van bijna 5 kilometer door iedereen met goed gevolg afgelegd. Eenmaal terug op de camping van vertrek stond de koffie en limonade al klaar en werden om 15.00 uur de Gouden Eieren uitgereikt.

gouden eiEn de winnaar is …… Op minicamping De Visser gaan de nichtjes Lizzy Adriaens en Fenna Piatek met het grote Gouden Ei naar huis. De tweede plaats is voor Leo Allery en de derde plaats werd ingenomen door Milan van Ingen. Gelukkig heeft kampeerboerin Joyce nog voldoende chocolade-eitjes over om de jaszakjes te vullen, zodat niemand zonder prijs naar huis hoeft te gaan

Wij feliciteren de winnaars en bedanken iedereen voor hun deelname, want zonder deelnemers is er geen Zoektocht naar het Gouden Ei

De tocht zit erop, maar gelukkig hebben we de foto´s nog, klik hier 

 

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *