Zij hebben gewonnen

Sinds kort hebben we de magische grens bereikt. De Facebook pagina van minicamping De Visser telt meer dan 2500 volgers. Dat is een feestje waard.
Jij kon een poging doen om erbij te zijn op het feestje. En dat hebben meer dan 100 geinteresseerden geprobeerd.
Na de oproep in een vorig bericht hebben velen een poging gedaan om de bijzondere prijs in de wacht te slepen

Hartelijk dank voor jullie mooie en creatieve reacties

Er kan er maar één de winnaar zijn

Uit de meer dan 100 reacties is één winnaar gekomen. Eén gezin, familie, persoon die met zijn billen in de boter valt in de maand oktober.
De winnaar mag namelijk een weekje herfstvakantie komen vieren in één van onze chalets!

Zoutelande in de herfst

Een hartstikke leuk manier om de herfstvakantie door te komen. Want ook in de koudere maanden is Zoutelande zeker de moeite waard.
De harde wind en hoge golven maken een strandwandeling onvergetelijk. Als er dan ook nog een heerlijke warme chocomel voor je klaar staat op het strandpaviljoen, dan kan de dag niet meer stuk.
Na zo’n dag kan het niet anders dan dat iedereen in de avonduren heerlijk uitgeblust op de bank hangt in onze aangename chalet.

Maar er is nog meer…

Naast heerlijke strandwandelingen en lekker de natuur in, is er zeker meer te doen. Herfstplezier is er volop in de maand oktober!
Het Zeeuws Museum speelt helemaal in op deze vrije dagen voor de kinderen. De binnenspeeltuinen zijn op deze dagen zeer in trek, maar natuurlijk is een kijkje in het grootste trampolinepark van Zeeland ook een aanrader. Misschien vind je een lampionoptocht leuk? Die vindt plaats op dinsdag, in Zoutelande.
De winnaar van de Facebook-Actie zal zich zeker niet vervelen.

Niet gewonnen?

Had je graag willen winnen, maar is het niet gelukt? In dat geval hebben we een zeer interessant aanbod voor je:
Voor alle deelnemers van de Facebook-2500-actie, die voldoen aan de voorwaarden van de actie, hebben we in de herfst een korting van 25,00% op de huurprijs van een chalet voor minimaal 1 week in de maand oktober 2019.
Interesse? Laat het ons weten !

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *