In september heeft er een workshop Zeeuwse Zoetjes plaats gevonden op minicamping De Visser. Twaalf dames vormden 12 eigentijdse boerinnetjes. Na de workshop hebben de Zoetjes zich verspreid door het land, zijn ze gekopieerd en krijgen ze wellicht ooit een ander jasje of andere naam. Wij zijn heel nieuwsgierig wat er van de Zoetjes terecht gekomen is en waar ze uiteindelijk belanden. Laat het ons weten!!

 

Zeeuws Zoetje treft een vriendin in Sliedrecht

 

Zoutelande, minicamping de visser, creatief, Zoetje

Dit Zeeuwse Zoetje is van een kleine camping in Meliskerke verhuisd naar Sliedrecht, waar ze haar gehaakte vriendin tegen het lijf is gelopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeeuws Zoetje siert kleinste kamertje

Zeeuwse Zoetjes , Zoutelande, workshop, minicamping de visser

Een Zeeuws Zoetje houdt toezicht op het kleinste kamertje in Oudenbosch. Een splinternieuwe toiletruimte is haar onderkomen voor onbepaalde tijd.

 

 

Zeeuws Zoetje in Werkendam

Zoetje - Werkendam

Dit Zeeuwse Zoetje is na de workshop per direct verhuisd naar Werkendam, waar ze een prachtige plaats heeft gekregen in de keuken. Tussen de blikjes Zeewind en Eb & Vloed, zal ze geen heimwee krijgen.

 

 

 

Zoetje of Liesje

QuiltLenteLiesje

Deze schattige Liesjes zijn de basis van het Zeeuwse Zoetje. Het Zoetje is met andere kleuren en kleine accessoires om te toveren tot elk gewenst Zoetje. Zie hier de voorbeelden. Links op de foto een Quilt Liesje, gewapend met schaar, vingerhoed en klosje garen. Rechts op de foto een Lente Liesje. Het Quilt Liesje en Lente Liesje zijn afkomstig uit Blokker (West-Friesland).

 

 

 

 

 

Zoetje gaat internationaal

zeeuwse zoetjes, workshop, minicamping de visser

In de kast met allerlei souvenirs uit vele landen die het gezin heel dierbaar zijn, is een Zeeuws Zoetje geland. Ze staat in Werkendam tussen allerlei internationale waardevolle spulletjes. Een respectvolle plek.

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *