Ze zien er heel leuk uit …..

De chalets op minicamping De Visser zijn voorzien van een heerlijk warme en sfeervolle gaskachel. En toch worden ze vervangen…. waarom?

Niet alle gasten weten nog hoe een gaskachel werkt. Ze worden jaarlijks gecontroleerd en toch heeft men angst voor gas. Als ze branden is het snel heerlijk warm in de chalet en is er niets mis mee, maar de laatste tijd hadden we geen gemak meer van de charmante kachels. Binnenkort worden de leuk uitziende verwarmers in de chalets vervangen door een comfortabele centrale verwarming.

Een radiator onder het raam, een radiator naast de keukentafel, een radiator op de slaapkamer en een designradiator in de douche. De gehele installatie zorgt voor een nog comfortabeler verblijf in Zoutelande.
Nu we in de winter geopend mogen blijven, is dit hét moment om deze verandering door te voeren.
Vandaar dat we binnenkort beginnen met de metamorfose.

De verandering heeft nog één groot voordeel. Nu er een nieuwe installatie komt, is het ook mogelijk om een thermostaatkraan op de douche te plaatsen. Niet meer eindeloos mengen. Geen last als er plotseling ook afgewassen wordt. De kinderen kunnen het voortaan zelf.
Heerlijk! Nog meer comfort tijdens uw verblijf op minicamping de Visser.

Verwarmend voordeel

Binnenkort zoeken we proefkonijnen!
De verwarming moet natuurlijk getest worden. Verplicht uitwaaien langs de stranden van Zoutelande en dan lekker opwarmen in een chalet bij De Visser.
Is dat iets voor jou? Houdt dan de website in de gaten!

Verwarmend voordeel -2-

Ben jij op zoek naar een gezellige, charmante, warme gaskachel? Wil jij een origineel aandenken aan je vakantie in Zoutelande? Ze zijn te koop:

Gaskachel Calvix Sparky
compact, sfeervol en zuinig
Door zijn bescheiden afmetingen (h 750, b 420, d 335) vraagt de SPARKY weinig ruimte en is daardoor bij uitstek geschikt voor plaatsing in stacaravan of chalet.
De kachel is uitgevoerd met een vlambrander en een regelsysteem, dat zowel thermostatisch als met de hand te bedienen is. Hierdoor blijft het sfeervolle gloei-/vlambeeld altijd
zichtbaar.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *