Elk jaar zien we weer bekenden terug. Gasten van vroeger of van vorig seizoen. Soms omdat ze het al jaren naar de zin hebben en steeds terugkomen op minicamping De Visser, soms omdat ze in de buurt zijn en nog eens willen zien hoe de camping er nu voor staat en soms omdat ze vroeger met hun ouders de vakantie hier doorbrachten en dat nu ook aan de kinderen willen doorgeven. 

Om uiteenlopende redenen blijven we met onze gasten verbonden. Dat blijft niet bij persoonlijke ontmoetingen. Vandaag hebben we onderstaand bericht ontvangen per mail:

Hoi Adry en Joyce,

Ik wil jullie even een compliment geven over jullie nieuwe mooie site op het internet!
Elke keer als ik jullie nieuwsbrief krijg lees ik alle nieuwtjes toch weer even door.

Het is alweer 2 jaar geleden dat wij voor het laatst bij jullie zijn geweest, maar we denken nog vaak terug aan onze leuke gezellige weken en jaren die wij op jullie camping hebben door gebracht.
Met zoon en dochter praten we nog regelmatig over jullie en de camping. Zij weet nog steeds dat ze altijd elke dinsdag mocht paardrijden voor 50 eurocent.
 Hij heeft het ook nog wel eens over de trekker in de schuur en dat hij geholpen heeft met tomaten en gourgetten telen.

Kortom we hebben een hele leuke tijd gehad!!

Rest mij nog om jullie verder nog heel veel succes toe te wensen met jullie mooie camping…, en wie weet komen wij nog eens een keertje weer om te kamperen.

Groetjes van E…., E…., zoon en dochter

( de mensen met die mooie gekleurde aanhanger met inhoud ha ha, uit de Achterhoek)

Prachtig toch! Door de leuke ervaringen van destijds worden we tot op de dag van vandaag in de gaten gehouden. Erg mooi. Dat maakt ons werk zeer dankbaar en de moeite waard.

op minicamping De Visser worden herinneringen geboren

Op minicamping De Visser worden herinneringen geboren

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *