Winterkamperen in Zoutelande

We mogen weer !

Op herhaling

De ontheffing voor kleine campings laat het niet toe om gasten te ontvangen in de winter.
Door de sluiting van Zeeland in het voorjaar van 2020, kwam hierop een uitzondering. In de winter van 2020 – 2021 was het mogelijk om op minicamping De Visser te kamperen of logeren.

Hoewel veel gasten blij waren om even te verblijven in een andere omgeving, was de opkomst niet optimaal.
De corona-maatregelen gooiden nog steeds roet in het plan. Dus …. werd het verzoek in gediend om nogmaals het winterkamperen voor een keer toe te staan. En wat denk je: de beslissers in de gemeente Veere geven toestemming voor dit plan.

Wintervakantie op de camping

Het winterkamperen wint terrein. De kampeermiddelen zijn inmiddels geschikt om in de winter in te vertoeven. In een volledig geisoleerde caravan of camper is het heerlijk kamperen in de winter.
De omgeving is daarintegen helemaal ander. Geen zonovergoten stranden met schaars gekleedde toeristen. Geen parasols boven de terrassen. Geen rij bij de ijsverkoop.
Nee, in de winter is er ruimte op het terras van het strandpaviljoen, liggen de dekentjes voor je klaar en geniet je er van een glühwein of warme chocolademelk. En bij vorst en ijs, is de schaatsbaan op de hoek van de straat.
Echt helemaal anders, maar ook leuk!

Ontdek het winterse Walcherse landschap tijdens winterkamperen. Kom jij het deze winter proberen?