In juni genoten de gasten van minicamping De Visser van een wijnproeverij met drie kleuren wijn. Op hun verzoek werd een herhaling georganiseerd, dit keer met Italie als thema.

 

Italiaanse wijnen bepalen de avond. De manier van proeven kennen we nog van drie maanden geleden. Braaf ruiken en walsen we de wijn. Twee witte wijnen, een Verdicchio en een Soave Classico, worden vergeleken. Spugen gebeurd niet op minicamping De Visser. Alles wat lekker smaakt, slikken de deelnemers in.

minicamping de visser, zoutelande, wijnproeven

Na de witte wijnen volgt een rose, Bardolino, maar tusendoor wordt een rondje met Italiaanse hapjes gedeeld.  Ook dat is een idee van de gasten en door hen bereidt.

De avond eindigt met drie rode wijnen , die langzaam toenemen in sterkte. Poe……….. sterk, maar heerlijk met de harde kaas.

Wederom een heerlijke avond met gezellige, leuke gastvrouw die haar deelnemers weer nieuwe wijnweetjes bij brengt. We gaan wijzer naar huis!

Heeft u de avond gemist? Wie weet organiseren we in 2014 weer een heerlijke wijnproeverij, maar tot die tijd geniet u van de foto’s:

[button link=”http://www.flickr.com/photos/kampeerboerin/sets/72157635975827906″ type=”big” color=”blue” newwindow=”yes”] Foto’s wijnproeven[/button]

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *