Wij zijn genomineerd…………….

…………… voor de Zoover Award 2016. Voor de 8e keer op rij komen wij in aanmerking voor een Zoover Award. Wat zou dat een leuke bekroning zijn op ons jubileumjaar! Maar……. dit jaar gooit Zoover het roer om en doet het eens helemaal anders

Iedereen met een score van 8,5 of hoger is genomineerd. Of je nu met 3 beoordelingen een 8,6 scoort of met 131 een 9,6 maakt geen verschil meer voor de onafhankelijke beoordelingssite. Om in aanmerking te komen voor een Zoover Award in 2016 beginnen alle genomineerden vanaf nul en moet haar best doen om zoveel mogelijk zieltjes te winnen.
Wij betreuren het zeer dat onze welverdiende beoordelingen van de afgelopen jaren niet meetellen om in aanmerking te komen voor een Zoover Award. Dat zijn nu juist de recente en meest geloofwaardige beoordelingen.

Promotie boven kwaliteit
Dit jaar dus geen beoordeling op kwaliteit, maar op promotioneel vermogen. En u mag bepalen voor wie die promotie dan het meeste effect heeft…..

Om de beoordelingen, die bepalend gaan zijn, te verzamelen heeft Zoover een speciale website gelanceerd. De stemmen zouden daar terecht moeten komen. Na het tellen van de stemmen is er een Zoover Award voor de kleine camping (dit jaar charme camping genoemd) die de meeste beoordelingen heeft verzameld én een Award voor de camping met de beste beoordeling.

 

Een mooi rapportcijfer
Wij moeten even wennen aan de nieuwe aanpak van de beoordelingssite, die zegt onafhankelijk te zijn.
Voor ons hebben de afgelopen jaren heel veel gebracht dankzij Zoover.nl . Met 166 beoordelingen verzamelden we in de laatste jaren maar liefst een gemiddeld cijfer van 9,7. Een cijfer waar wij vroeger op school beide alleen maar van droomden en nu hartstikke trots op zijn! We vinden het ontzettend fijn dat veel van onze gasten zich zo goed hebben vermaakt op minicamping De Visser en dat zij de moeite genomen hebben om hun ervaringen in Zoutelande met de wereld te delen via Zoover.

Hoewel wij natuurlijk erop uit zijn om de 8e Zoover Award binnen te halen, komt de extra opdracht op een moment waarop wij vooral onze kostbare tijd willen besteden aan onze gasten. Ook vinden wij het geen prettige manier om in aanmerking te komen voor een Award. Zo’n Award moet een status zijn, die je hebt verdiend naar aanleiding van je prestaties in de afgelopen jaren, gezien door de ogen van je gasten. En niet een wedstrijd via allerlei media-kanalen om de lezers te smeken om een beoordeling achter te laten.
Om die reden trekken wij ons terug van de Award-uitreiking voor 2016!

Beoordelingen achter laten is natuurlijk nog altijd mogelijk via de reguliere website van Zoover.

8 Reacties

 • LGM van dijck Geplaatst 28 juli 2016 20:24

  Wij genieten al 25 jaar van Minicamping de Visser en zij verdienen de zover waard een dikke 9 van ons

  • Joyce Geplaatst 29 juli 2016 09:03

   Dank jullie wel Leo en Elly. Fijn dat wij zulke tevreden gasten mogen ontvangen. Wat zou er voor jullie nog kunnen wijzigen, na tentopzetservice, privé-sanitair, ruime plaatsen waar altijd plaats is voor de rest van de familie, ophaalservice van de caravan bij de stalling, waardoor de dikke 9 verandert in een kleine 10? Wij zijn erg benieuwd!

 • Vergeer-spronk Geplaatst 28 juli 2016 21:37

  Super camping mijn ouders hebben er heel wat jaren doorgebracht en ik zelf ook ze verdienen de hoofdprijs

 • Vergeer Geplaatst 28 juli 2016 21:47

  Top camping alleen maar lof

  • Joyce Geplaatst 28 juli 2016 21:52

   Dank Jacky. Als er meer van deze reacties komen met een leuk cijfer daarbij….. gaan we het redden! Zet hem ook nog een keer op http://www.zoover awards.nl/visser . DANK

 • Kauffeld Geplaatst 23 oktober 2016 22:39

  Voor het eerst op de camping geweest, maar jullie verdienen de zoover award een dikke 9.

 • Wil en Jo van de Water Geplaatst 2 november 2016 18:50

  Maar Wij genieten al ruim 31jaar met heel veel plezier van mini camping de Visser. Jullie verdienen een dikke 10 ga zo door !!!!!

  Wil en Jo van de Water

  • Joyce Geplaatst 2 november 2016 19:51

   Hartelijk dank voor dit fijne en positieve bericht, Jo en Wil! Daar kunnen weijers de winter mee in.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *