Het zit erop! Het is altijd een hele klus, maar we zijn er klaar voor! Vanaf vrijdag 15 maart bent u weer van harte welkom op minicamping De Visser!

Na de herfstvakantie is ons kaarsje uit en zijn we toe aan een rustperiode. Even tijd voor jezelf, je gezin en je hobby’s. Maar die tijd duurt nooit zo lang. In Januari gaat het weer kriebelen en worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in gang gezet.toilet minicamping de visser

Deze winter was gevuld met het maken van een nieuwe website. Daarbij hoort ook een nieuw logo. En als het logo verandert, dan verandert er meer. Het welkomstbord heeft om die reden een metamorfose ondergaan.

Op de camping kunnen we ook niet zomaar de sleutel omdraaien en u weer toegang geven tot de doucheruimte. Overal gaat even een sopdoek langs. Van de plafonds tot de deurklinken, van de douchekoppen tot de zitbankjes. De geur van sop en schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat we er weer zin in krijgen. Gelukkig hielp het weer in de sopweek erg goed mee. Alles kon naar buiten, de raampjes open, zelfs de winterjas uit…. heerlijk.schoonmaak servies

Zoals in het sanitair gaan we ook te werk in de chalets. Sopdoekjes langs het plafond, lampjes eraf, dekbedden en gordijnen in de was. Servies in de vaatwasser, de ontbrekende glazzen aanvullen. Alles op zijn kop.

Kortom, het is grote voorjaarsschoonmaak geweest op minicamping De Visser. Maar die is nu afgerond en we zijn klaar om u te ontvangen. Morgen hijsen we de vlaggen en bent u van harte welkom. Al moet u, gezien de weersomstandigheden een echte bikkel zijn om in deze winterse dagen te willen kamperen.

 

2 Reacties

  • Ad en ad heshof Geplaatst 15 maart 2013 12:53

    Wij wensen jullie een goed seizoen toe.

  • Thijs en Alie Geplaatst 19 maart 2013 18:48

    Wij kijken er weer naar uit om bij jullie te kamperen.
    Een zonnig seizoen gewenst.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *