….. aan een nieuw jaar. 2016 alweer.

Uiteraard starten wij met u het allerbeste te wensen voor dit nieuwe jaar. We wensen u een jaar vol van speciale vakantiemomenten. Of die nu op een verrassende nieuwe of vertrouwde plaats tot leven komen, is niet aan de orde.. als het maar momenten zijn waar u later met een glimlach op terug kunt kijken

Voor ons is 2016 een jaar met een sprankelend randje. Minicamping de Visser ontvangt haar gasten namelijk voor de 40-e keer!
En als u dan weet dat in 2016 de Vereniging Kamperen bij de Boer haar 35-jarige jubileum viert, dan is een 40-jarig bestaan best heel bijzonder.

Wij prijzen ons rijk met een (schoon)vader die een goede vooruitziende blik
had, vernieuwend was en lef toonde. Hij durfde destijds zijn erf open te stellen voor de kampeerder die in een overvol Zoutelande geen kampeerplaats meer kon krijgen en aanklopte bij diverse boeren met de vraag of zij hem een lapje gras ter beschikking konden stellen. Boer de Visser wilde dat wel. Op zijn erf was er op de bleek wel een mogelijkheid om een tentje op te zetten en zo geschiedde………………..

In 40 jaar is minicamping De Visser gegroeid van 3 kampeerplaatsen in de achtertuin van de boerderij, naar een kleinschalige camping met voorzieningen van de huidige tijd.
Is het lang geleden dat u bij ons te gast was? Loop dan gerust nog eens binnen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

 

2 Reacties

  • Piet lampert Geplaatst 2 januari 2016 20:12

    Leuk om te lezen, proficiat. Kom wel een keer kijken, niet kamperen! 1 klein detail: bij ons te gaste was?een E teveel achter gast!! Gr. Piet

    • Joyce Geplaatst 2 januari 2016 21:55

      Dank Piet. Die E zullen we meteen verwijderen

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *