We pakken de draad weer op

Even resetten

Na de val van Adrie op de folkloristische dag in Zoutelande was het even schrikken. Hoe moeten we nu verder. Hoe gaan we de camping in bedrijf houden? Door vrouw en kinderen was het antwoord. Samen komen we er wel en we proberen het zo goed als mogelijk te doen.
Maar naast een camping zijn er ook dieren te verzorgen, staat er nog iets op het land en moeten we een gezin draaiende houden. Het is een hele klus. In zo’n geval moet je even resetten en na enkele weken hebben we een nieuwe draai gevonden. Ieder heeft een nieuwe of extra taak / taken. En Adrie ….. die moet ervoor zorgen dat het herstel niet langer duurt dan nodig.

We missen je …

… filmpjes, liet een gast laatst weten.
Dat klopt! Na meerdere corona jaren , een seizoen met groot verlies en nu het gemis van Adrie zijn de vlogjes naar de achtergrond geschoven. De gast vond het jammer en inderdaad – er zijn veel mensen die op deze manier de perikelen in Zeeland volgen, dus…. we proberen er weer aan te beginnen.

Maar waar zouden jullie meer over willen weten?
Er is in de 118 voorgaande filmpjes al een heleboel gepasseerd. Wat zou jij nog willen zien.
Laat het met weten!

Wist je dat…

We in afwachting zijn van een besluit van de Gemeente Veere over winterkamperen. Medio september beslist de gemeenteraad of we in het vervolg altijd in de winter open mogen. Wij wachten nieuwsgierig de besluitvorming af en houden jullie op de hoogte.

2 Reacties

  • Ria Geplaatst 4 september 2023 16:41

    Jeetje heftig allemaal!!!
    Wij zijn zo blij met ons plekje op jullie heerlijke camping.

  • Piet Poppelier Geplaatst 14 september 2023 20:15

    Veel beterschap en sterkte!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *