We zijn op de helft

Aan het einde van het voorjaar gebeurt er altijd hetzelfde. De vertrekkende senioren waarschuwen me met: “Nou, maak je borst maar nat, want nu wordt het echt druk!” Ze doelen daarmee op de zomervakantie, waarin minicamping De Visser overspoeld wordt door gezinnen met voornamelijk kleine kinderen. Inmiddels is die zomervakantie alweer 3 weken aan de gang. We zijn al op de helft.

Als de zomervakantie op de helft is, kunnen we al terugkijken op een aantal mooie momenten op minicamping De Visser. In de eerste week hebben we heerlijk rustig geschilderd, maar in de tweede week moesten we serieus aan het werk.

De Zoutelande Dance Award
stond voor de deur. Voor de 6e keer werd deze activiteit georganiseerd in Zoutelande. En voor de 6e keer waren de kleine kampeerders van minicamping De Visser van de partij.
Gezien de gemiddelde leeftijd van onze kleintjes gaat dat niet zomaar. Daar moet serieus werk voor verricht worden. Dus elke ochtend worden de dansers opgetrommeld om in een lange sliert over de camping richting de recreatieruimte te gaan. Zo ook in 2017.
Ik, Kampeerboerin Joyce, probeer iets leuks te verzinnen, waar zowel de jongens als meiden zich in kunnen vinden. Dit jaar was het een liedje over cowboy Johny. Elke ochtend een half uurtje moet genoeg zijn om de groep dezelfde kant op te laten bewegen als de muziek gaat spelen

De held van de stad
Gelukkig waren de dansers het vrij snel met me eens en cowboy Johny, als de held van de stad, veroverde de harten van onze kleine cowboys. Op woensdag konden we de puntjes op de i zetten door een eigen shirt te schilderen met ieder zijn eigen cowboy *naam*  erop. Een heerlijke bezigheid die we vanwege het prachtige weer, buiten uit konden voeren. En daar waar de kleine cowboys het iets te snel lieten afweten, waren er altijd ouders die het shirt wel voor hun af wilden maken.

Iedereen is winnaar
Op de avond van het optreden in de Langstraat van Zoutelande trok de lange sliert dansers, dit kee rop de fiets, in de richting van het dorp. Een stevige wind hield de wolken uit de buurt, maar blies de cowboyhoedjes af. Het mocht de pret niet drukken. Vol overgave dansten de minicamping-cowboys erop los en verdienden natuurlijk een ijs van ijssalon N’Ice (sponsor op deze avond). Dat is de eerste verdienste. De echte prijs kwam aan het einde van de avond…… met een medaillen om de nek konden we het dorp verlaten. Erg goed voor een groep waarvan de gemiddelde leeftijd niet hoger kwam dan 4,5 jaar

Nogmaals Gefeliciteerd jongens en meiden. Ik ben trots op jullie!

 

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *