We hangen de slingers voor je op

Onze kampeerboerin is geboren als Brabantse. Inmiddels woont zij al langer in Zeeland, dan dat ze ooit in Brabant gewoond heeft. Maar als de maand januari voorbij is … gaat het toch weer borrelen.

Brabantse nachten zijn lang

Zeker rondom en tijdens de carnaval. In Zeeland merken we daar weinig tot niets van. Geen versierde etalages, geen kindermiddag, geen prins en ook niet dagen bouwen voor de mooiste wagen. De 11e van de 11e is heeft hier geen speciale betekenis. Carnavalskrakers worden niet gedraaid.
Nee, niets van dat alles. Op Walcheren wordt geen carnaval gevierd. Hier is en blijft het rustig.

Dat biedt ook mogelijkheden.
Het is heerlijk om tijdens die dagen in Brabant over het Zeeuwse strand te lopen. Er is voldoende ruimte om te wandelen met de hond.  Na een middag buiten te zijn, is het tijd om extra te genieten van een consumptie in een warm strandpaviljoen. Want dat kan wel!

Wat heb jij met carnaval?

Ben je al helemaal in de ban? Hangt je kostuum gereed aan de kast? Heb je de eerste gezellige avondjes gehad? Of……….. heb je er niets mee en zou je de drukte het liefst omzeilen?

In de voorjaarsvakantie is minicamping De Visser meestal nog gesloten. De gemeente heeft het zo geregeld, dat wij vanaf 1 maart de deuren open mogen doen. Vaak valt carnaval in de periode waarin we gesloten zijn. In 2019 is het voor het eerst in onze camping-carrière, dat we geopend zijn tijdens de voorjaarsvakantie van het zuiden! Dat biedt mogelijkheden.

Carnaval op de camping

In 2019 is het mogelijk om de carnaval heerlijk rustig door te brengen. Kom naar minicamping De Visser. Zowel kampeerplaatsen als de chalets staan gereed en zorgen voor een heerlijk rustig weekend of misschien zelfs een hele week.
We hangen de Zeeuwse slingers voor je op: Voor de eerste reserveringen van 2019 hebben we een leuke verrassing als dank!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *