Aan het einde van de herfstvakantie nadert voor ons het einde van het seizoen. Op donderdag 31 oktober vertrekken onze laatste Duitse gasten en sluiten we op vrijdag 1 november de boel af. Het is mooi geweest.

De laatste maand had een variabel weertype. Een prachtig weekend tijdens het marathonweekend, een week later spoelde iedereen ongeveer het eiland af. Tussen de beide herfstvakanties was het spannend of het vuurwerk in Zoutelande wel afgeschoten kon worden, omdat men erg slecht weer voorspelde. Waarop enkele dagen volgde die eigenlijk te warm waren voor de tijd van het jaar. Een lampionoptocht aan het einde van een heerlijke herfstdag en tot slot een weekend wat uitermate geschikt is om het hoofd eens leeg te maken op de toppen van de duinen. De krachtige westenwind zorgt er voor dat je alles automatisch vergeet en alleen maar kan denken hoe je overeind moet blijven tijdens je stevige wandeling langs duinen en strand.

gesloten

Het is herfst!

Langzaam gaat het kaarsje uit op minicamping De Visser. De herfstvakanties zorgen ervoor dat er nog steeds kinderen op de camping zijn in de maand oktober. Maar nu de Nederlandse scholieren weer naar school gaan, sluiten de oosterburen het seizoen af. Het is tijd op bij te tanken, het heerlijke seizoen heeft de energiebron uitgeput en ook wij zijn aan vakantie toe.

We gaan ons bezighouden met vernieuwingen, verbeterpunten en veranderingen. Het eerste idee voor een workshop in 2014 is deze week per post geleverd. Het voorbeeld ziet u op onze Facebook-pagina. Om een tipje van de sluier op te lichten, kan ik verklappen dat het een workshop zal worden met een Zeeuws tintje, zoals in de workshop Zeeuwse Zoetjes.

 

Op naar 2014

Vanaf vrijdag 4 april staan wij weer voor u klaar. Helemaal fris en fruitig, vol goede moed, een opgeladen motor en volop (nieuwe) activiteiten. De reserveringen voor het nieuwe seizoen druppelen al binnen. De gasten van het afgelopen jaar mogen tot 1 november hun wensenlijst voor 2014 indienen. Daarna gaan we puzzelen of alles wel past en hebben we aan het einde van de maand zicht op de planning voor 2014. Mocht u tegen die tijd vragen hebben over het komende seizoen, dan kunnen we ze waarschijnlijk direct beantwoorden.

Rest mij nog om u te bedanken voor uw komst naar Zoutelande in het algemeen en naar Minicamping De Visser in het bijzonder. Wij waren blij dat we u in 2013 mochten verwelkomen en hopen u ooit een kee ropnieuw de hand te kunnen schudden

 

 

1 Reactie

  • Kusters Geplaatst 27 oktober 2013 15:27

    Het is jullie gegund om ook van jullie rust te gaan genieten!
    Bedankt voor dit jaar en op naar volgend jaar!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *