Als vervolg op het stukje Wat brengt de winter? houden we u op de hoogte van de winterwerkzaamheden. Loopt het allemaal zoals we willen? Of moeten we hier en daar bijschaven? Is het op 1 april geworden wat we op 1 november jl. hadden gepland?

– alles wat in de loop van de zomer op de zolder is achter gelaten ordenen en/of opruimen – de zolder is keurig opgeruimd. Alles geordend en op de juiste plaats. Alles wat overbodig is moet eraf, want het plafond wordt verlengd. In verband met de vergroting van de recreatieruimte zal het plafond ook meegroeien.

– hagen snoeien, oude struiken verwijderen en aanvullen – de hagen zijn ingekort en de beplanting is gesnoeid.   Het snoeihout ligt te wachten tot de versnipperaar langs komt en de stammetjes en takken in kleine snippers op hun plaats terug zal spuiten  

– mijn eigen tuin winterklaar maken – de sierperen zijn gesnoeid en er is een begin gemaakt aan de tuin. In kleine stukjes wordt meter voor meter winterklaar gemaakt. De winter deed echter vroeger zijn intrede als gewenst. de vorst en de sneeuw zorgen voor vertraging.

– de planning-puzzel kan beginnen. Alle gasten van het seizoen 2010 kunnen tot 1 november hun wensen voor 2011 indienen. Na 1 november volgt een moment van planning, waarbij gecontroleerd wordt of de wensen elkaar net overlappen en of er voldoende mogelijkheden zijn om alle ingediende wensen ook daadwerkelijk in vervulling te laten gaan. Kan men misschien schuiven? Moet ik iemand afzeggen? Na de puzzel worden de gasten geinformeerd over de mogelijkheden. – iedereen die probeerde om een plaats te veroveren in een chalet of op de camping is geinformeerd. Heel vaak gaat het goed, maar soms moet ik ook mensen teleurstellen. Feestdagen begin juni zorgen voor een prima bezetting in deze maand. Ook zijn de zomermaanden heerlijk gevuld.

– eerste looptraining gevolgd van nieuwe loopgroep in Zoutelande. Als beginner deed ik het niet slecht, al zeg ik het zelf. Tot mijn verbazing ren ik nog steeds. Het streven is 2 of 3 x per week. Een afwisseling van rennen en wandelen moeten ervoor zorgen dat ik steeds een langere periode kan rennen. Met een schema probeer ik zo ver te komen

– studenten Communicatie van Hogeschool Zeeland nemen de website onder de loep. Binnenkort kunt u een vragenlijst invullen om uw bevindingen te registreren en te onderzoeken. De vragenlijst is door velen ingevuld. Hartelijk dank daarvoor. De studenten werken de resultaten uit en zullen mij op de hoogte brengen door middel van aanbevelingen t.a.v. de website. Ik ben benieuwd…………

– bezoek aan bijeenkomsten als Toeristische Ontmoetingsdag en de Dag van het Plattelandstoerisme met de titel ‘Boer zoekt Gast’.aanleg extra prive-sanitair

Vanwege de grote vraag naar prive-sanitair worden er twee extra badkamers gebouwd. In het volgende kampeerseizoen kunnen nog meer mensen gebruik maken van deze comfortabele vorm van kamperen. Een eigen sleutel geeft toegang tot uw eigen badkamer, die 2 x per week voor u gereinigd word. Dat is pas echt vakantie!

– In 2011 vieren we ons 35-jarig jubileum. We proberen tijdens het komende kampeerseizoen extra activiteiten en /of evenementen te organiseren. Ook komen er workshops op het programma. Ik ben op zoek naar leuke workshops en nog leukere mensen die ze willen verzorgen. De eerste staat vast: Op 16 juni a.s. geeft Iris van Ooijen een workshop ‘Eigen parfum maken’. Binnenkort kunt u zich aanmelden via de website.

Kortom: we zitten niet stil, maar zorgen ervoor dat u volgend jaar weer verrast wordt.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *