Volgend jaar weer?

Wat een heerlijke zomer! Korte broeken, mouwloze shirts, open ramen en deuren, ontbijt op terras, lekker fietsen…. je hoefde je nooit af te vragen of het wel kon. Het was altijd mogelijk!
Voor dit prachtige weer moet je echt geen honderden kilometers rijden. Dit jaar was een prima zomer om te kamperen in eigen land.

En niet alleen in de zomer. Ook het voorjaar was al snel heerlijk. De laatste weekenden in maart waren al goed gevuld met gasten die er dit jaar heel graag op uit wilden. Na een periode van 2 jaar corona, leken we er allemaal aan toe te zijn om weer eens ongestoord te kunnen genieten.
En wil jij dat volgend jaar weer? Dan is dit het moment om je wensen door te geven.

Op minicamping De Visser hebben de gasten uit 2022 een streepje voor. Zij kunnen tot 1 oktober doorgeven wat ze willen in 2023. Een antwoord krijgt niemand meteen, want de wensen worden verzameld tot dat moment. Na 1 oktober volgt een periode van planning, zodat we aan het einde van de maand kunnen mededelen welke wensen er in 2023 uit zullen komen.

Niet alle wensen komen uit
Vanwege de drukte in 2022 en de herindeling van de vakanties in 2023 kan het zijn dat niet alle wensen uit zullen komen. De zomervakantie vier je waarschijnlijk in een andere week. De periode Hemelvaart tot Pinksteren is ook iets vroeger. En dat maakt dat men niet meteen aanspraak kan maken op dezelfde periode, als in het afgelopen jaar. Vandaar dat we even moeten passen en meten, want we willen natuurlijk wel zoveel mogelijk wensen uit laten komen.
Hierbij geldt: hoe flexibeler je bent, hoe gemakkelijker het voor ons is om je blij te kunnen maken.

Touwtjes weer aantrekken
Twintig jaar geleden zijn we gestart met een camping, waar in de vakantieperiodes veel ruimte is voor gezinnen met jonge kinderen. De camping is veilig ingericht, de speelmogelijkheden zijn geschikt voor de kleintjes en daarmee is dat de groep, die zich het meest thuis voelt op minicamping De Visser. Naast de vakantieperiodes hebben we alle ruimte voor alle volwassenen die willen genieten van de mooiste plekjes in Zeeland.
Dat laatste blijft zo!

We hebben gemerkt dat in de afgelopen jaren de leeftijdsgrens een beetje te ver opgerekt is. De inrichting maakt minicamping De Visser zeer geschikte plaats voor dreumesjes, peuter en kleuters. Zelf een kindje uit de lagere groepen van het basisonderwijs (tot en met groep 4/5) kan zich hier best kunnen vermaken. Maar als de kinderen wat ouder worden, worden de speelmogelijkheden minder. Dat maakt dat speelmaterialen worden gebruikt op een manier waarvoor ze niet bedoeld zijn en dat oudere kinderen hier niet meer datgene vinden, wat ze in een welverdiende vakantie zouden moeten kunnen vinden.
We zullen dus bij het indelen van de vakantieperiodes rekening houden met het doel wat we ons jaren geleden gesteld hebben. We zullen rekening houden met de leeftijden van onze kleine gasten en we hopen daarmee dat dat ten goede komt aan de sfeer en de beleving op de camping.

Nooit geweest, maar wil wel graag komen
Wil je in 2023 van de partij zijn? Geef je wensen voor de vakantie van volgend jaar aan ons door.
Zoals gemeld nemen we eerst de wensen van de huidige gasten in behandeling, maar inmiddels vormt zich ook al een stapeltje met wensen-van-nieuwe-mensen. Als de planning in oktober rond is, komt dit stapeltje meteen aan de beurt. Dit om ervoor te zorgen dat al deze nieuw-geinteresseerden op tijd weten of ze bij ons terecht kunnen in 2023.
Dus als je interesse hebt: doe zeker een poging ! Wij zullen ons best doen om ook jouw wensen uit te laten komen!

minicamping De VIsser