Sinds de komst van social media treft u mij op allerlei kanalen als Kampeerboerin. Na een lange tijd van proberen en gebruiken is het nu tijd om de meest gebruikte kanalen in de nieuwe media te koppelen. In de hoop dat u met mij mee verhuist!

Ik heb eerder een bericht geschreven over de reden dat ik social media ben gaan gebruiken. Voorzichtig aftastend besloop ik het web. Langzaam raakte ik bekend met de verschillende manieren van communiceren. En nu kan ik zeggen dat ik mijn plekje heb gevonden. U kunt mijn korte in- en uitspattingen volgen op Twitter. Uitgebreidere teksten treft u op Facebook. Alle foto’s stel ik tentoon op Flickr, de filmpjes op YouTube en de uitgebreide verslagen vind u in dit ‘dagboek’

De “Post van het Platteland” is inmiddels een begrip geworden. Veelvuldig leest u mee over mijn belevenissen op en om de camping. Zo houden we ook na uw verblijf kontakt met elkaar. Dit ‘dagboek’ werd in het afgelopen jaar bijna even vaak bezocht en gelezen als de website. Een prachtig resultaat voor 1,5 jaar schrijfwerk. De verwijzingen in de verhalen naar de verschillende kanalen ervaar ik zelf als moeizaam. Het is op een puzzel gaan lijken, waarvan u alle stukjes bij elkaar moet zoeken om een goed beeld te krijgen. Daarom gaat deze post verhuizen.

Vanaf vandaag vindt u de “Post van het platteland” terug op de nieuwe website van minicamping De Visser. U kunt blijven lezen via www.postvanhetplatteland.nl, maar ook door te starten met www.minicampingdevisser.nl en dan de knop “nieuws” en daaronder de knop “blog”. Dat is de enige verandering. Verder blijven de verhalen met dezelfde regelmaat naar u toe komen en houd ik u zo veel en vaak mogelijk op de hoogte. Echter draagt u als lezer nu ook een steentje bij aan het succes van de nieuwe website en de vindbaarheid ervan. In de digitale wereld gaat het om het aantal bezoeken en de tijd dat u bij mij door brengt. Daarmee helpt u de website een gezicht te geven voor de robots achter de zoekmachine. Tenminste: dat is de theorie!

Ik hoop dat u in de praktijk zo trouw blijft als u altijd was. Ik zal mijn best doen om de verandering niet op te laten vallen. Tot ziens op het nieuwe adres.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *