Verjaardag op de fiets
Verjaardag in het seizoen

Midden in de drukke juni-maand is onze Kampeerboerin jarig. Voorheen vierde ze dat met koffie en gebak of juist met een borrel in de avondzon.
In 2023 viert ze haar verjaardag op de fiets.

Met Mijn Lievelingsplek op de fiets

Op 22 juni a.s. organiseert de stichting Mijn Lievelingsplek een fietstocht op Zeeuws Vlaanderen. Dit evenement wil Joyce gebruiken om met haar gasten van te genieten!
Ben je in die periode te gast op minicamping De Visser, dan wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan de fietstocht.
We starten in de ochtenduren bij de veerboot naar Breskens. Hoe u daar heen gaat, is uw keuze. Fietsend is een mogelijkheid, maar het is ook heel gemakkelijk om de fietsen even op de auto te zetten en de auto te parkeren bij de veerhaven.

Eenmaal aangekomen op Zeeuws Vlaanderen ontvangen we de instructies van de collega-campinghouders. De dames van de Lievelingsplekken aan de ‘overkant’ hebben namelijk de organisatie in handen. Vandaar dat Joyce haar handen vrij heeft en gezellig met de gasten op stap kan!

We fietsen door de dorpjes van west Zeeuws Vlaanderen, over dijken en langs verborgen kreken. De collega’s hebben de mooiste route voor u uitgestippeld!!
Onderweg passeren we de campings van de collega’s . Op die 3 Lievelingsplekken is steeds iets te doen. Een rondleiding , een hapje eten en een drankje staan voor ons klaar.

Kortom: het wordt een verjaardagsfeestje om niet meer te vergeten.
Het enige wat u hoeft te doen is aan te melden! Daarbij geeft u aan dat u via Lievelingsplek De Visser deelneemt. Bij die vermelding ontvangt u een korting op de deelnamekosten.
De overtocht met de boot, regelen wij voor jullie, want …. wie jarig is trakteert!

Aanmelden kan nog tot 19 juni a.s via de onderstaande knop.

Feest en fietst u mee?

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *