Het sanitair is schoon, het gras gemaaid en de vlag in top. U bent weer van harte welkom!

In de afgelopen winter zijn er voornamelijk bouwplannen afgewerkt op ons eigen erf, hierover kunt u lezen in een vorig bericht . Maar natuurlijk is er ook aan de camping gedacht. Alle gebouwen hebben een lik verf gehad en zien er weer strak en stralend uit. De

dames beschikken in 2014 ook over een mengkraan aan de wastafels EN wat voor velen tegenwoordig erg belangrijk is: het internet is gereorganiseerd.

wifi vernieuwen

Sinds jaren hebben onze gasten de beschikking over draadloos internet. Als een van de eerste minicampings investeerden we in kabels, antennes en nieuwe modems om onze gasten te voorzien. En met succes, want de gast boekte destijds een verblijf bij minicamping De Visser vanwege deze voorziening. De ondernemer die ondanks zijn vakantie toch kontakt wilde of moest houden met het thuisfront, koos toen deze minicamping. Een kleine camping met draadloos internet was destijds zeer bijzonder.

De tijden zijn veranderd. Momenteel heeft 70% van onze collega’s de beschikking over een draadloos netwerk of andere voorziening om de gast gebruik te laten maken van het wereldwijde web. Bijzonder is het niet meer, gekker nog: het hoort er in de ogen van de gasten gewoon bij. Zo gewoon is het echter niet. De laptops van destijds worden langzaam vervangen door tablets en mobiele telefoons. Helaas heeft de kleinere mobiele apparatuur niet meer het bereik van de grote antennes in de laptops van toen. Het signaal wat wij rond zenden is niet veranderd en die combinatie zorgt voor problemen.
wifiAls we iets aanbieden, moet het goed zijn; is hier het motto. Dus ook de internetvoorziening mag niet leiden tot ergernis. Ook willen we de luxe behouden dat de gast vanuit hun tent, caravan, chalet of camper gebruik moet kunnen maken van internet en mail. Dus het systeem ging op de schop. In plaats van een rondstralende antenne hebben we nu maar liefst 5 punten die ervoor zorgen dat u ten aller tijden uw vakantie-avonturen kunt delen met het thuisfront.
Kortom: wij hebben er alles aan gedaan om u te voorzien. Nu maar hopen dat onze provider ZeelandNet de seizoensdrukte in Zeeland ook aan kan, want anders is alles voor niets geweest.

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *