Minicamping De Visser is aangesloten bijde Vereniging Kamperen bij de Boer. De vereniging bestaat 20 jaar en in al die jaren is er veel veranderd op kampeergebied. Waar bij oprichting de vereniging kon volstaan met het vermelden van kampeerplaatsen, is er nu sprake van uiteenlopende plattelandsaccommodaties. Door de jaren heen is promotie en huisstijl mee veranderd. In 2013 start VeKaBo weer in het nieuw.

De groeiende tendens van verbreding in en modernisering van het accommodatie aanbod heeft er toe geleid dat de huidige omschrijving ‘Logeren & Kamperen’ van hetgeen VEKABO aanbiedt, niet meer volstaat.
Op dit moment telt de vereniging ruim 1.100 leden die samen meer dan 1.600 accommodaties aanbieden. Met deze groei gaat een toename van de diversiteit in de accommodaties en activiteiten gepaard. Bijzondere overnachtingsmogelijkheden zijn tegenwoordig op veel VEKABO bedrijven te vinden. Veel leden hebben hun focus verbreed en bieden naast slaapgelegenheden ook uiteenlopende activiteiten aan.

Het bekende logo met de hooimijt is in een modern jasje gestoken. De vormen zijn ronder en zachter en het logo bevat nu twee in plaats van drie symbolen waardoor het beeldmerk rustiger wordt en nog steeds alle accommodatievormen omvat. De merknaam is onder het beeldmerk gezet en het gebruik van hoofd- en kleine letters is aangepast naar kleine letters. Er is daarnaast gekozen voor een verfrissend en duidelijk lettertype.
De toevoeging ‘Logeren & Kamperen’ is vervangen door ‘plattelandsaccommodaties’. Dit woord omvat alles en sluit niets uit. Samen met het aangepaste logo geeft deze nieuwe omschrijving uiting aan de groeiende tendens van verbreding in en modernisering van het accommodatie- en activiteitenaanbod.

bloemen in Boudewijnskerke

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *