Een kampeerboerin met een blog
Het ontstaan 

Mijn blog is ontstaan door deelname aan een leertraject waarbij diverse communicatiemiddelen centraal staan. Door de enthousiaste ondersteuning van Josien Kapma en Dorine Ruters dompelen de deelnemers zich steeds verder onder in het web met de daarbij behorende tools. Na wikispaces en skype kwam een weblog, LinkedIn en is Twitter aan de orde.

Via Twitter heb ik deelgenomen aan een chat over bloggen en niet-bloggen, genaamd #blogpraat, georganiseerd door Elja (Oszinte). Een voor iedereen toegankelijke manier om zijn/haar mening te delen over het hoe en waarom van een weblog binnen het bedrijf. Waarom wel? Waarom niet? Met welk doel?

Met deze blog hoop ik geïnteresseerde lezers te informeren. Informatie over minicamping de Visser, haar omgeving, de provincie en de evenementen in de buurt. Kortom: “Mijn Zeeland”. In de hoop een ieder te informeren die ooit in Zeeland op vakantie was en op de hoogte wil blijven of potentiële bezoekers te prikkelen en over de streep te halen om toch een keer een vakantie te gaan vieren in Zoutelande.

U bent welkom!!

1 Reactie

  • Conny Voordendag Geplaatst 22 februari 2010 18:26

    Hallo Joyce,
    Jij bent goed bezig. Ik heb gisteren heel even in tweetdeck de twitterchat gevolgd, in het kader van ‘wat is dat nu weer?’. Heel grappig en jouw tweets bleven binnenkomen…. Natuurlijk heb ik een RSS feed van je blog, en vandaag was er nieuws. Meteen even op je campingsite gekeken. Complimenten. De site ziet er duidelijk uit en de camping helemaal prima. Zeker een adres dat ik bewaar. Eens kijken hoe ver het fietsen is vanaf Den Haag. Groetjes Conny Voordendag (van het #leertraject)

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *