TV kijken op de camping

Onze tv-provider Delta gaat het televisiesignaal veranderen.
De laatste jaren werd het signaal altijd analoog doorgegeven. Maar in 2018 zal dit veranderen in uitsluitend digitale doorgave, wat een betere beeldkwaliteit oplevert. 

Controleer voor vertrek

Het is verstandig om onderstaande punten te controleren voordat u vertrekt naar Zoutelande:

  • Is uw televisie geschikt voor digitale TV?
  • Zijn de instellingen van uw TV op de juiste manier ingesteld?
  • Wat als uw TV niet funktioneert?

Verbeterde beeldkwaliteit

Vanaf 1 mei 2018 wordt het TV-signaal uitsluiten nog digitaal doorgegeven. Die verandering zal leiden tot een verbeterde beeldkwaliteit.

Of u met uw campingtoestel nog TV kunt kijken, hangt af van het model van uw televisie. Onder de knop “Kan ik TV kijken op de camping?” treft u alle informatie.

Als uw TV gereed is voor digitale ontvangst, dient u op de camping de instellingen hiervoor aan te passen. Hoe u dit kunt doen, treft u onder de knop “Hoe kan ik mijn TV instellen?”

Wij hebben de oplossing

Als uw TV te oud is om het digitale signaal te ontvangen, dan kunt u ervoor kiezen om een decoder of een nieuw TV-toestel aan te schaffen. Dat laatste is wel de duurste oplossing.

Wij helpen u graag!

U kunt bij ons een minidecoder huren voor slechts 2,50 Euro per dag.
Dat heeft voordelen:

  • u kunt u huidige TV-toestel blijven gebruiken
  • u hoeft geen decoder te kopen

Let op: De voorraad van de decoders is niet onbeperkt. Als u er één wilt huren, is het aan te raden om dit vooraf aan ons door te geven!

Voor een langere tijd op de camping?

Als u voor een langere periode op minicamping De Visser verblijft. Of als u met regelmaat kampeert in Zeeland, dan is het misschien de moeite waard om een mini-decoder aan te schaffen. Dat is ook mogelijk. Vraagt u naar de voorwaarden. 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *