Kleine gasten zijn bijzonder welkom op minicamping De Visser. We hebben een heleboel voorzieningen voor de kleine kampeerders en logeerders, organiseren graag activiteiten voor hen, maar dit jaar komt er iets speciaals. In de zomer van 2013 krijgt minicamping De Visser een bijzondere verblijfplaats voor de kleinste gasten. Als men kiest voor een ‘kinderkampeerplaats‘ of ‘chalet kids+‘ slapen de kinderen in een speciaal onderkomen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en volg met regelmaat de berichten op deze website. kinderkampeerplaats, minicamping de visser

Na mijn laatste verhaal over de blauwe creme, die kampeerboerin Joyce op me smeerde, hebben jullie niets meer van mij gehoord. Ik weet nu ook ineens wat de blauwe crème is. Het is verf, felle blauwe verf.  De lange pleisters zijn er nu al afgetrokken, maar de verf is blijven zitten.

Mijn binnenkant is niet alleen blauw gebleven. Op de blauwe verf zwemmen nu overal vissen. Ik zit er vol mee. Vissen op de zijkant, vissen op de bovenkant. Er zitten zelfs ook kwallen en zeesterren in de buurt. Het is wel gezellig, ik ben niet meer zo alleen.

binnenkant_kids (4)

En verder….. ik sta met mijn voeten in het zand. Er liggen grote keien en schelpen op de bodem en overal is het nat. Druppels als ik naar buiten kijk, druppels als ik naar binnen kom, druppels aan de binnenkant. Echt helemaal alles nat.

Blauw en nat met zand, schelpen en keien op de bodem….. waar denk je dan aan??

 
[button link=”http://www.flickr.com/photos/kampeerboerin/sets/72157633748088498/”]meer foto’s[/button]

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *