Stotterend het seizoen in

In augustus 2023 heeft Adrie een heel ongelukkige val van zijn paard gemaakt, waarbij hij zijn bovenbeen brak. We hoopten destijds dat hij aan het begin van het nieuwe seizoen weer aardig hersteld zou zijn.

Het seizoen is dan wel begonnen, maar het weer laat dat nog niet zien. Letterlijk één dag is de korte broek uit de kast geweest, maar de laatste dagen van april blijft hij keurig opgevouwen op de plank liggen. Het is gewoonweg te fris voor blote benen. Tja…. soms loopt het anders.

Het herstel van boer Adrie loopt ook anders. Na de ongelukkige val tijdens de wedstrijd ringrijden, een hersteloperatie, een 2e hersteloperatie, wekelijkse oefenuurtjes fysiotherapie en zijn eigen dagelijkse trainingsmomentjes is hij aan het begin van het seizoen toch nog niet op de been. Er staan nog altijd twee loopkrukken klaar en een scootmobiel bij de deur.
Daarentegen ligt de grasmat er al wel netjes bij, zoals onze gasten dat gewend zijn. Want grasmaaien lukt! Als hij eenmaal op de nieuwe maaier geklommen is, kan hij het gaspedaal bedienen met zijn ‘gezonde’ been…… gelukkig!

De natte winter leek funest voor de grasmat van minicamping De Visser, maar dat is alles mee gevallen. In de winter is ongebruikt gebleven en tijdens de Paasdagen zijn de aanwezige gasten er voorzichtig mee omgegaan. Het gras groeit goed. Beter dan de botten van Adrie. Die willen namelijk niet aan elkaar groeien. Een wanhopig bezoek aan het Erasmus MC is uitgelopen op een afspraak voor een 3e hersteloperatie. Die zal ergens in de komende maanden plaatsvinden. We hopen heel erg dat de knappe koppen in Rotterdam hun toverstafje op de juiste manier gebruiken. Na de operatie zal binnen 6 maanden blijken of er nieuw weefsel op de botten zal komen. Helaas is deze kwaal niet op te lossen met een handje kunstmest, maar we hebben nieuwe hoop. En houden de moed erin!

We zijn allemaal toe aan een beetje zonnig, groeizaam weer!
Op naar een heerlijke zomer![/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]