Door de handen van Ina Hoeneveld gemaakt. Door Ina achter gelaten in de Krimpenerwaard. Door Marith terug gevonden en verplaatst naar minicamping De Visser. Het verhaal van stoeltje 911:

Ik ben begonnen aan een tak, door Ina uitgezet, en via via in Zoutelande uitgekomen. Waar ik een tijdje mocht uitrusten van mijn reis op minicamping De Visser. Ik heb al veel meegemaakt, zoals u in mijn eerste en tweede bericht heeft kunnen lezen.

1000stoeltjes -begin

In de laatste dagen ben ik onder andere met de kinderen en hun ouders mee geweest op strandsafari. Een leuke manier om het strand eens van de andere kant te bekijken. Kampeerboerin Joyce vertelde over het ontstaan van de kreek van Westkapelle in de Tweede Wereldoorlog, van de vaargeul en de scheepvaart, we zochten naar strandschatten en leerden het geslacht van een krab te bepalen. Tijdens een heerlijke zonnige ochtend was het prachtig op het Zeeuwse strand. [button link=”http://youtu.be/2UaG1tK7zHs” color=”silver” newwindow=”yes”] beelden strandsafari[/button] 

stoel 911 + 914

De grootste verrassing tijdens mijn verblijf was de komst van mijn broer en zusje. In de buurt van de camping werden ook zusje stoel 914 en broer stoel 473 ontdekt en naar de camping gebracht. De laatste dag hebben we samen doorgebracht. Vandaag scheiden onze wegen. De grote broer moet ter observatie achterblijven om te herstellen van zijn reis vanuit de Krimpenerwaard. De dames trekken verder, wie weet komt u ze tegen?

Ik heb een heerlijke vakantie gehad op minicamping De Visser in Zoutelande en zal binnenkort verplaatst worden. Ina heeft me gemaakt en uitgezet, Marith had me gevonden en verplaats naar Zoutelande, kampeerboerin Joyce zal me een nieuw plekje geven. Ik hoop dat de volgende vinder mij net zo’n leuke tijd bezorgt, als dat ik hier gehad heb. Wie weet ziet u me terug op de website van Ina. Daar is een heel goed overzicht te vinden van de vindplaatsen en reizen van al mijn broers en zusjes, de andere 999 stoeltjes.

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *