Kleine gasten zijn bijzonder welkom op minicamping De Visser. We hebben een heleboel voorzieningen voor de kleine kampeerders en logeerders, organiseren graag activiteiten voor hen, maar dit jaar komt er iets speciaals. In de zomer van 2013 krijgt minicamping De Visser een bijzondere verblijfplaats voor de kleinste gasten. Als men kiest voor een ‘kinderkampeerplaats‘ of ‘chalet kids+‘ slapen de kinderen in een speciaal onderkomen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en volg met regelmaat de berichten op deze website.

Een hele winter sta ik  al te wachten in de schuur. Ik ben het nieuwe onderkomen voor de stoerste kleine gasten van minicamping De Visser. Ik wacht op een metamorfose, zodat ik het slapen op de camping heel erg bijzonder kan maken voor jullie. Maar de winter duurde lang en was erg koud. Ik lag vol oude spulletje en zat helemaal onder het stof. De kampeerboerin en haar bloemzaadboer keken wel naar me, maar daar bleef het dan ook bij.

 

Vandaag is daar verandering in gekomen. Vandaag werd ik letterlijk in het zonnetje gezet. De schuurdeur open en ik stond heerlijk uit de wind met mijn neus in de zon. Kampeerboerin Joyce had een emmer vol met allerlei spulletjes naast me gezet. Wat zou er gaan gebeuren? Ik kreeg een heerlijke wasbeurt. eerst de buitenkant en daarna zelfs ook van binnen. Heerlijk. Het lijkt wel of ik een frisse nieuwe pyjama heb aan gedaan. Daarna is er iemand in me gekropen en heeft me vreselijk gekieteld. Ik wilde dat het stopte, maar kon niets terug doen. Mijn huid voelde ruw en stoffig aan. Maar na een tijdje hield het kietelen op en werd ik goed afgesopt met een spons en doekje. Een heerlijke frisse sop zorgde ervoor dat al het stof en de ruwe plekjes weer verdwenen. Hmmmmmmm……..

Het begin is er – ik word langzaam klaar gemaakt voor de zomer – komen jullie kijken wat er van mij geworden is??

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *