In de zomerperiode organiseren we minimaal 1 x per week een leuke activiteit voor onze kleine gasten. Dit keer zijn er meer grotere meisjes te gast die een leuk idee hebben om de kleinste dametjes in het zonnetje te zetten. Het idee was in 2 dagen omgezet in een echte Mooie – Meiden – Morgen

Er werd een zeer warme zomerdag voorspeld, maar de afspraak met de grote meiden op de camping is gemaakt. Er volgt een Mooie-Meiden-Morgen. De organiserende dames hebben de avond voordien de beautysalon gereed gemaakt. De recreatieruimte is voorzien van echte ligstoelen met handdoekjes, een nagelstudio, een kapsalon en zelf een ruimte voor body-painting. Er zijn heerlijke geurtjes binnen gebracht en de champagneglazen staan klaar. De plaatselijke drogist heeft ons gesteund met enkele producten, die de dames naar hartenlust mogen gebruiken.  Op de deur hangen bordjes met teksten als “niet voor jongens”, “sorry, jongens, volgende keer zijn jullie aan de beurt”, etc…  . Hoewel er enkele jongens zijn , die best hun nagels willen lakken is het organiserend comité streng: de jongens komen er niet in.
kampeerboerin, minicamping De Visser, beauty, mooie meiden, Zoutelande, kamperen met kinderen

Om 10.00 uur opent de salon. De geïnteresseerde kleine meisjes worden netjes verwelkomd en naar hun eigen verzorgster gebracht. Spannende gezichtjes kijken de ruimte rond en ik vraag me af wat er in hun koppies om gaat. Ze worden welkom geheten en na een uitleg hoe een Mooie-Meiden-Morgen eruit ziet, keert er weer voorzichtig een glimlachje terug. In een aantal rondes doorlopen de kleine lady’s de hele salon en houdt men rekening met de wensen van de klantjes. De een wil graag oogschaduw, de ander heeft liever een zonnetje op de wang. De een wil een staartje, de ander vindt haar haartjes al mooi genoeg. Alles mag en alles kan!

kampeerboerin, minicamping De Visser, beauty, mooie meiden, Zoutelande, kamperen met kinderen

 

Tegen 11.00 uur loopt de buitentemperatuur hoog op en is het tijd voor een heerlijk glaasje champagne met ijsblokje en versnapering. Daarna gaan de dames door naar de fotostudio. De “schoonheidsspecialistes-voor-1-dag” versieren de deelneemstertjes nog extra met een tasje, hoedje en sjaaltje. Ook een heerlijk geurtje mag niet ontbreken. Een foto van jezelf en een foto van de hele groep volgt. Klik maar eens op de knop om de resultaten te zien. Als u goed kijkt…….. ruikt u de dames misschien nog wel!!

[button link=”http://www.flickr.com/photos/kampeerboerin/sets/72157634894943013″ type=”big” newwindow=”yes”] De resultaten[/button]

Met dank aan:

  • drogisterij A. Francke
  • de schoonheidsspecialistes-voor-1-dag: Femke, Silke, Vera, Lynn en Janne

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *