Zuiver en schoon het seizoen in

In oktober verheugen we ons op een winter “niks” doen, maar in maart zijn we blij dat de gasten weer in aantocht zijn. Al brengen de laatste dagen altijd weer meer extra klusjes met zich mee……

De heggen zijn gesnoeid en de zandbak is bijgevuld. Voor de kampeerders wachten we op droog weer, zodat de grasmat een knipbeurt kan krijgen.
De chalets hebben een andere voorbereiding nodig; die gaan van top tot teen in het sop, zowel aan de binnen- als buitenkant. Alles wat beweegbaar is gaat uit elkaar en wordt nagezien. Gordijntjes wassen en strijken, badkamer weer glimmend en als het geheel dan helemaal aangepakt is, mag er ook geen stukje van een bordje af zijn en moeten de ontbrekende glazen aangevuld worden. Voor die aanvulling maak ik een dag vrij en reis daarvoor naar mijn geliefde Zweedse warenhuis in Breda.

Het is even een eindje rijden, maar daar vind ik alles wat ik hebben moet. Vrolijke frisse kussensloopjes voor op de bank. Nieuwe dekbedhoezen en schone kussens. Schelpjes voor op de tafel en een wekkertje voor op de slaapkamer. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het!

En het is gelukt! Na drie maal een winkelwagentjes afgeleverd te hebben, zit mijn autootje vol en kan ik de weg naar Zeeland afleggen. Morgen alles een plek geven en het seizoen kan beginnen.
We hopen op geweldig mooi weer en gezellige gasten, die allemaal op hun beurt kunnen genieten van de fleurige kussentjes en de schone dekbedovertrekken!

Vanaf 11 maart a.s. bent u welkom!

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *