De planning van 2015 is een hele puzzel. Uiteraard willen we onze huidige gasten allemaal tevreden stellen, maar dat lijkt niet altijd haalbaar.

 

 

Juni is een topper. 
Het aantal mensen dat zin heeft in een vakantie buiten het hoogseizoen is de laatste jaren sterk toegenomen. Men kiest niet voor het overvolle hoogseizoen, maar wil wel graag een periode dat het al mooi vakantieweer is. De maand Juni is om die reden waarschijnlijk een zeer gewilde maand. De temperatuur loopt op en de dagen worden langer. Een heerlijke periode om te genieten van de rustige omgeving,  de mogelijkheden om te fietsen, de groeiende en bloeiende akkers en de gezellige terrassen, waar dan nog zonder problemen een stoeltje vrij is.

Ook zien we een toename in de periode dat onze gasten in dat voorseizoen bij ons verblijven. Een verblijfsduur van 3 weken lijkt heel normaal en is natuurlijk ook heerlijk om echt helemaal tot rust te komen.

Maar beide ontwikkelingen maken de puzzel van planning voor een zeer kleine camping niet gemakkelijker. Dit jaar is het zelfs zo moeilijk dat periodes vol zijn of vol raken en we niet kunnen voldoen aan de wensen van onze huidige gasten. We willen ze zo graag tegemoet komen met een speciale vroegtijdige boekingsprocedure. Wie vroegtijdig zijn wensen doorgeeft, is vaak zeker van een plaatsje. Zo was het voorheen altijd, maar die procedure werkt dit jaar niet.

Te klein kan een probleem zijn.
tevredenEen heel goed teken voor ons, want het is super dat veel van onze gasten graag terugkomen naar minicamping De Visser. Voor de gast die na jaren van plezier ineens niet in de favoriete weken terecht kan is dat toch een domper. Voor de gast die minder flexibel is en vanwege werkzaamheden gebonden is aan een vaste periode kan het problemen geven. Een teleurstelling die we op geen enkele wijze goed kunnen maken, want we kunnen nu eenmaal niet meer plaatsen vullen dan we beschikbaar hebben!

Wie weet komen er nog onverwachte wijzigingen waardoor we toch iedereen uiteindelijk naar tevredenheid een kampeerplaats of chalet kunnen geven.

Ik hoop het zo!

 

 

 

1 Reactie

  • Frank Geplaatst 9 december 2014 06:03

    Denk dat juni inderdaad een erg fijne maand is om te kamperen. Soms gaan wij zelfs al in mei op pad.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *