Minicamping de Visser staat bol van de activiteiten. In de zomerperiode vooral voor de kleine gasten, maar ook in het voor- en naseizoen worden er met regelmaat interessante momenten georganiseerd waarop de gasten elkaar treffen. Deze speciale manier van kennis maken met elkaar maakt de sfeer op de camping een stuk mooier. Een verplicht “goedemorgen”, verandert in een interessant gesprekje met de camping-buurman en vormt een waardevolle herinnering aan uw vakantie.

Nieuw in het activiteiten-assortiment is een wijnproeverij. De dame die de avond leidt, stelt zich graag aan u voor:

Aangenaam! Ik ben Kim van like WINE.

Als echt Zeeuws meisje ben ik opgegroeid tussen de badgasten en campings. Een aantal jaren geleden ben ik me – als hobby – gaan verdiepen in wijn… Oei, dat was interessant, daar ben je niet zomaar klaar mee! Nog steeds niet dus… Na diverse fascinerende wijnreizen en veel zelfstudie ben ik uiteindelijk een cursus gaan volgen en heb ik in 2012 mijn ‘wijnbrevet’ gehaald. Hierna was de honger nog steeds niet gestild en zodoende ben ik onlangs aan een vervolg opleiding begonnen.

Met like WINE wil ik wijn en ‘wijnkennis’ voor iedereen toegankelijk maken. Ik organiseer wijnproeverijen op aanvraag, bij mensen thuis, op de club óf op de camping! Tijdens mijn proeverijen wil ik u een aantal basis dingen leren over wijn en wijnproeven. Hoe moet u proeven? Wat kunt u proeven? Aangevuld met wat leuke wetenswaardigheden over de gebieden of over wijn in het algemeen. Maar wat voorop staat bij een wijnproeverij van likeWINE: Wijn is om van  te genieten, en genieten doet u als het gezellig is! 

wijnproeverij

Eigenlijk is een wijnproeverij op de camping dus een heel logisch vervolg… Gezellige mensen, ontspannen sfeer, leuke omgeving, wat willen we nog meer! Het is me een groot genoegen te zijn uitgenodigd op de prachtige Minicamping De Visser en ik hoop er, samen met u, een gezellige avond van te gaan maken!

Tot snel? Kim van Vaardegem

U kunt zich nu al aanmelden voor de wijnproeverij van dinsdag 18 juni, door een mail te sturen naar info@minicampingdevisser.nl , want voor deze activiteit geldt VOL = VOL

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *