De Paasdagen zijn zeer in trek bij toeristen uit eigen land, maar zeker ook bij onze Duitse buren. De chalets zijn tijdens de Paasdagen geheel gevuld. Er is nog plaats om te kamperen en om te wandelen!

Op zondag 5 April 2015, 1e Paasdag, organiseert minicamping De Visser een Zoektocht naar het Gouden Ei. Om  13.00 uur bent u van harte welkom om op pad te gaan voor een speurwandeling van ongeveer 5 kilometer. Bij terugkomst verwennen we u met een heerlijk kopje koffie/thee en natuurlijk iets te drinken en te snoepen voor de kinderen. Om 15.00 uur wordt de winnaar van het Gouden Ei bekend gemaakt.  De wandeling is niet alleen toegankelijk voor de gasten van minicamping De Visser; iedereen is welkom. Tegen een bijdrage van 1 euro per persoon loopt u gezellig mee en geniet u samen van uw vrije dag, de prachtige wandeling en de ruimte op het platteland! Voor de gasten van minicamping De Visser is de wandeling gratis! We hopen op een zonnige middag.

 Pasen Zoutelande

1 Reactie

  • Leo rienstra Geplaatst 21 april 2014 00:03

    La zeer bedankt voor de leuke wandeling. We hebben met onze kleinkinderen
    Genoten van de mooie tocht met leuke verrassingen op een leuk parcours wat voor ons middelburgers totaal onbekend was. En wat een eieren!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *