Paashaas op bakfiets

De Pasen vieren we jaarlijk met een bezoek van de Paashaas op de camping. Gewapend in pak en eieren in zijn bakfietsje bezocht een van mijn kinderen al onze gasten en verblijdde ze met een Paasgeschenkje. Vaak kwam hij met een nieuwe hoeveelheid eitjes en lekkers terug, omdat er meer geruild was dan uitgedeeld. Het Paashaaspak is zo jaren achtereen gebruikt, tot in 2009. Want nu blijkt: het pak past niet meer. Wat nu?? 

  

  

  

In 2010 moeten we zelf aan de slag. Gelukkig zijn de gasten van een kleine camping zo meelevend dat ik iemand bereid heb gevonden om, voorafgaand aan zijn dagelijks hardloopsessie, de werkzaamheden van de Paashaas op zich te nemen. En dat deed hij zeer serieus. Hij verstopte 30 chocolade Paashaasjes in allerlei hoekjes en gaatjes van het kampeerterrein. De kinderen hadden er een hele klus aan om de 30 paashaasjes terug te vinden. Heerlijk om ze bezig te zien. Veel rennen, weinig zoeken en alsmaar vragen “hoeveel nog”. Maar uiteindelijk zijn  er 28 stuks gevonden en ging iedereen met een haasje en enkele eieren terug aan het Paasontbijt. 

 Bij thuiskomst hadden we wel degelijk bezoek gehad van De Paashaas. Een prachtige plant versierd met eieren en haasjes blokkerde de toegang tot ons huis. De campinggasten zijn niet alleen meelevend, maar ook erg dankbaar voor hun fijne Paasverblijf op minicamping De Visser ….. en daar worden we op deze manier voor bedankt.  

Daar doen we het (ook) voor!!!

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *