Open Camping Dag op 2 april 2022

Op zaterdag 2 april 2022 stellen meerdere campings in Nederland hun deuren open voor enthousiaste kampeerders tijdens de allereerste I Love Kamperen Open Camping Dag

Een mooi moment om alvast een kijkje te nemen op een leuke camping en in de kampeerstemming te komen aan het begin van het seizoen. Of een geschikte dag om gewoon een Zeeuws dagje uit te beleven en hier en daar de campingsfeer weer op te snuiven.

Een minicamping biedt meer

Wij sluiten ons graag aan bij dit nieuwe initiatief.
Er zijn tenslotte nog steeds mensen die denken dat een minicamping niet meer is dan een groot grasveld met een uitgerold verlengsnoer voor de stroom. In Duitsland vraagt men zich af of ze met het grote kampeermiddel wel terecht kunnen op dat grasveld en of er misschien ook een douche aanwezig is?

Gelukkig ligt die tijd al lang achter ons en inmiddels heeft het kleinschalig kamperen zich ontwikkeld tot een serieuze bedrijfstak, die zelfs niet meer onder doet voor de grote, reguliere kampeerwereld.

Op 2 april 2022 kan je het allemaal met eigen ogen bekijken!

Het DNA van minicamping De Visser

Minicamping de Visser heeft alle ingrediënten in huis om haar gasten een unieke vakantieherinnering mee te geven. Onze kracht zit in de kleinschaligheid. Boer en boerin verwelkomen u nog zelf. Ze brengen u naar uw chalet of kampeerplaats. En helpen zelfs om de caravan op de juiste plaats te krijgen.
Geen plattegrond mee op de receptie en zelf op zoek naar je bestemming…. nee hoor, op minicamping helpen we u netjes waar dat hoort. Als u wenst zetten we de voortent zelfs voor u op. De kleinschaligheid maakt de camping een bijzondere veilige haven voor de kleinste gasten en hun ouders. De kindjes kunnen hier ongestoord en veilig spelen op het autovrije terrein. Papa en mama hebben op die manier ook wat meer  “vrij”(heid).

De ruime plaatsen en goede kwaliteit van de voorzieningen bieden ook een mate van vrijheid. De keuze voor een tent, caravan, camper of chalet laten we graag aan u over. Zo ook de keuze voor privé-sanitair. Zo kan iedereen de vakantie maken, waar hij zichzelf het beste bij voelt.

Als het past doen we ook nog iets leuks met onze gasten, maar wij zijn niet in het bezit van een recreatieteam ….. dus er is geen activiteiten-kalender en toch gebeurt er altijd iets leuks!

minicamping De VIsser

Welk DNA zoek jij?

Als jij op vakantie gaat….. wat zoek jij dan? Of wat zoek je zeker niet? Op de Open Camping Dag kan je het ontdekken.
Bezoek de campings die speciaal de deuren geopend hebben en ontdek wat Zeeland te bieden heeft.
Wij zetten de koffie voor je klaar en zien je graag op zaterdag 2 april 2022 in Zoutelande!