Nu heeft ze ook al een Zeeuws DNA… !

Onze kampeerboerin is geboren als Brabantse. Inmiddels woont zij al langer in Zeeland, dan dat ze ooit in Brabant gewoond heeft. Ze werd al een keer bekroond als meest innovatieve ondernemer op het gebied van social media in haar Zeeuwse gemeente. Ze was te horen op de radio van Omroep Zeeland als “Zeeuw van de dag” en sinds kort beschikt ze ook over een Zeeuws DNA ……… het moet niet gekker worden!

Het DNA van Zeeland

Het Zeeuwse DNA ofwel de kernwaarden van de provincie zijn eenvoudig gezegd – de redenen waarom mensen naar Zeeland komen. Om te wonen, te werken, maar ook om vakantie te vieren……..  De keuze voor een vakantie in Zeeland wordt mede bepaald door de verhalen, foto’s en filmpjes die men ziet over Zeeland. Het is de manier waarop men Zeeland ziet. De provincie Zeeland heeft deze kenmerken zelfs vastgelegd in een Zeeuwse kleurenwaaier.

De identiteit van Zeeland wordt vooral vertegenwoordigd door de woorden; nuchter, aards, authentiek en vooral echt. Zeeland  bestaat uit twee delen; zee en land. En juist die twee combinaties maken Zeeland zo bijzonder. Want in Zeeland ben je altijd dichtbij het water.

Het DNA van gemeente Veere

De verschillende dorpjes in de gemeente hebben ieder haar eigen specifieke kenmerken. Ze zijn bijna allemaal verschillend en hebben ieder apart wel een andere reden om ze een bezoek te brengen. Samen vormen deze dus een zeer gedifferentieerde gemeente die een bezoek waard is. Als je daar de omliggende steden Vlissingen en Middelburg bij optelt, dan kan Walcheren een prima stek zijn om je vakantie door te brengen

Het DNA van Zoutelande

In de DNA zoektocht heeft de provincie elk dorp onder de loep genomen. De Scheepvaartroute van de Noordzee naar de Westerschelde ligt direct aan de kust. Dat zorgt ervoor dat je vanaf de dijk ineens getuige kunt zijn van de joekels van zeeschepen, die hun goederen binnenbrengen. Veel terrasjes brengen de gezelligheid in Zoutelande en bieden inwoners en toeristen de mogelijkheid te genieten van zon en uitzicht. In de duinen liggen nog bunkers  die het verleden zichtbaar houden. De bunkers worden behouden en zijn te bezichtigen. En natuurlijk is Zoutelande bekend van het inmiddels bekende Marathonweekend, waarin duizenden sporters en hun supporters deelnemen aan één of meer disciplines in het weekend met als topper de Zeeuwse Kustmarathon van Burgh-Haamstede naar Zoutelande

In Zoutelande zeggen de inwoners “Het leven is hier “hewoon hoed” Zoutelande heeft de meeste zonuren van Nederland én een uniek – zuidelijk – strand: “de Zeeuwse Riviera”. Een echt duindorp waar de inwoners zich toerist voelen en zich vermengen met de vele Duitse en Nederlandse vakantiegangers. Leuke binnenwegen en fietsroutes over het platteland leiden langs boerderijwinkeltjes. Een rustig en veilig dorp waar jong en oud zich thuis kan voelen.

Het DNA van minicamping De Visser

Minicamping de Visser heeft alle ingrediënten in huis om haar gasten een unieke vakantieherinnering mee te geven.

Onze kracht zit in de kleinschaligheid. Boer en boerin verwelkomen u nog zelf. Ze brengen u naar uw chalet of kampeerplaats. En helpen zelfs om de caravan op de juiste plaats te krijgen.
Geen plattegrond mee op de receptie en zelf op zoek naar je bestemming…. nee hoor, op minicamping helpen we u netjes waar dat hoort. Als u wenst zetten we de voortent zelfs voor u op.
De kleinschaligheid maakt de camping een bijzondere veilige haven voor de kleinste gasten en hun ouders. De kindjes kunnen hier ongestoord en veilig spelen op het autovrije terrein. Papa en mama hebben op die manier ook wat meer  “vrij”(heid).

De ruime plaatsen en goede kwaliteit van de voorzieningen bieden ook een mate van vrijheid. De keuze voor een tent, caravan, camper of chalet laten we graag aan u over. Zo ook de keuze voor privé-sanitair. Zo kan iedereen de vakantie maken, waar hij zichzelf het beste bij voelt.

Als het past doen we ook nog iets leuks met onze gasten, maar wij zijn niet in het bezit van een recreatieteam ….. dus er is geen activiteiten-kalender en toch gebeurt er altijd iets leuks!

Welk DNA zoek jij?

Een lange zoektocht dus naar een Zeeuws DNA. Maar als jij op vakantie gaat….. wat zoek jij dan? Of wat zoek je zeker niet?
Ook zijn we erg benieuwd welke onderwerpen en mogelijkheden van minicamping De Visser jouw enorm aanspreken. Gewoon , omdat we daar nieuwsgierig naar zijn. Laat het ons weten!!
Het DNA zal je er niet mee veranderen … dat zit nu eenmaal vast aan ons. Maar we blijven toch altijd nieuwsgierig naar de beleving van onze gasten. Heel vaak komen daar de leukste ideeën uit voort.

 

 

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *