Nieuwe workshops fotografie in 2018

Vakantie vier je graag in een omgeving, die je aanspreekt.
Maar hoe weet je dat dat het geval is? Waar kijk je naar? Welke punten zijn belangrijk?
Op minicamping De Visser ontdekken de gasten de omgeving door het oog van hun camera.

Ontdekken door het oog van de camera

Een professioneel fotograaf kijkt anders naar zijn omgeving, dan de hobbyfotograaf. Kinderen leggen andere beelden vast dan volwassenen. En toch vind ieder zijn eigen foto de moeite waard.
Door het oog van de camera bekijk je de omgeving op een andere manier. Door het oog van de camera vallen de details in het landschap vaak meer op. Met een camera in de hand let je misschien op andere kleuren of vormen.
In de workshops vanaf minicamping de Visser is de camera het uitgangspunt om de mooie omgeving van de camping te ontdekken

Met de camera in de hand door het mooie Zeeland

De camera staat centraal bij het ontdekken van de omgeving. De workshops hebben dit jaar verschillende thema’s. De speelse workshops met kinderen en hun ouders is totaal anders dan de wandelende workshop met de titel ‘Zee en Licht’, die in de avonduren zal plaatsvinden.
Ook zal er aandacht zijn voor de bloemen op het Walcherse platteland, maar ook voor het gebruik van je mobiel als fotocamera. Aan het einde van het seizoen sluiten we de fotografie workshops zelfs af met een workshop voor vroege vogels, inclusief ontbijt. Dat is er één die je niet mag missen

Foto’s maken is FUN

Aan de workshops fotografie vanaf minicamping De Visser mag iedereen mee doen. Onder leiding van een professioneel fotograaf wordt ieder op zijn eigen niveau op weg geholpen. Of je nu dagelijks actief bent of alleen tijdens je vakantie kiekjes schiet…. je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Dat geldt ook voor de apparatuur die je gebruikt. Fotograferen kan je met spiegelreflexcamera, compactcamera, mobiele telefoon of zelfs tablet. Neem de camera mee, die je zelf het meest gebruikt!

Ligt je camera al veel te lang op dezelfde plaats? Wil je je vakantiefoto’s een boost geven? Meldt je dan aan voor één van onze workshops fotografie, want fotograferen is FUN!

Waar en wanneer?

De workshops en wandelingen fotografie vinden plaats tussen 1 mei en 1 oktober. Elke workshop of wandeling start vanaf minicamping De Visser.
De thema’s en data vind je in onze activiteitenkalender.
Aanmelden kan via onderstaande knop.

Als je interesse is gegroeid en je bent enthousiast…… doe gezellig mee! We zien je graag tijdens één van de workshops.

We gaan met de camera in de hand over het prachtige platteland van Zeeland.

Reactie toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked *